Wie zijn wij?

Ons ervaren en vakkundige team helpt je graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van jouw signing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij het hele scala aan signing, van authentieke neonverlichting tot zuilen of moderne LED-reclameborden, voor je uitvoeren.

Het verhaal van 3TAC

3TAC is altijd op de hoogte van de laatste creatieve en technische ontwikkelingen op het gebied van lichtreclame en bedrijfsverlichting. Ons team van specialisten is klant- en servicegericht, beschikt over een groot oplossend vermogen, een goed oog voor vormgeving en esthetiek en kan elke vorm van signing hoogwaardig en snel opleveren. Heb je een ingewikkelde klus? Dan wordt het voor ons pas echt interessant!

Daarbij investeert 3TAC al jaren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en streven wij er naar om onze lichtreclame waar nodig energieneutraal en duurzaam op te leveren. Innovatieve signing is onze specialiteit!

Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan staat ons team altijd voor je klaar. Vanuit een sterk gevoel voor dienstverlening en met de ambitie om voorop te lopen in service en kwaliteit, voeren wij alle montages en installaties in eigen beheer goed én snel uit. De langdurige en hechte relaties met gerenommeerde opdrachtgevers spreken voor 3TAC.

ONS TEAM

Ontmoet het 3TAC team:

Wat onze tevreden klanten zeggen

Vanwege een verhuizing hadden wij, Hendriks SGR, nieuwe signing op het pand nodig en verdere bewegingwijzering zowel binnen al buiten het pand. We hebben voor 3TAC gekozen mede omdat zij dezelfde filosofie hebben als onze organisatie en duurzaam ondernemen heel belangrijk vinden. Maar ze hebben ons ook absoluut verrast met hun meedenken, maatwerk en advies. Niet alleen technisch maar ook creatief. We hadden zelf al een mooi pand neergezet maar de hele signing is nu de kers op de taart en maakt het helemaal af!
Ella Rietbergen
Marketingcommunicatie
Bij Pivot Park werken we hard om een duurzame werkomgeving te realiseren voor onze community leden, uiteraard past in dat plaatje ook een campus die op een duurzame manier wordt uitgelicht maar nog steeds functionele doeleinden heeft. We zijn heel blij dat 3TAC de juiste oplossingen heeft aangedragen die bijdragen aan onze ambitie
Charlotte Landesbergen
Marketing en communicatiemanager
Ter ere van het 100-jarig bestaan van Hendriks Bouw en Ontwikkeling is er een nieuw logo ontwikkeld en 3TAC heeft dit op de gevel geplaatst. Bijzonder is dat het zowel naar voren als naar achter uitlicht. Voor dit pand heeft 3TAC alle (buiten)signing gedaan. Verder was de offerte duidelijk en hebben wij goed advies ontvangen. Onze wensen zijn goed doorvertaald naar het eindresultaat.
Geke Cornelissen
Medewerker Communicatie

PROJECTEN

Al 30 jaar werken wij aan de meest innovatieve projecten

The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting

De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!