Vergunningen

DE SERVICE VAN 3TAC

3TAC onderzoekt technische mogelijkheden, kiest de juiste materialen en verzorgt vergunningen.

Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. En mocht er dan toch iets mis gaan, dan staan wij altijd voor u klaar. 3TAC lost storingen direct op, binnen 48 uur. Vanuit een sterk gevoel voor dienstverlening. En met de ambitie om steeds voorop te lopen in service en kwaliteit. 3TAC voert alle montages en installaties in eigen beheer uit. Goed en snel. De langdurige en hechte relaties met gerenommeerde opdrachtgevers spreken voor 3TAC.

Bent u geïnteresseerd in wat 3TAC voor u kan betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC: bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl

Samen creëren we meer brand awareness

Signing innovatie

Til uw customer experience en brand awareness naar het volgende level. Voor grootschalige en innovatieve projecten bieden wij een totaal-oplossing en combineren wij duurzaamheid met creativiteit.

het Neon Atelier

Bent u opzoek naar een unieke en authentieke uitstraling, met een stijlvolle custom made neonsign valt u gegarandeerd op!

de LED Studio

Niet zomaar een standaard lichtreclame: maar een lichtreclame die bijdraagt aan uw merkherkenning en merkzichtbaarheid.

Signs & Print

Voor al uw op maat gemaakte onverlichte reclameprojecten zoals full colourprinting, wayfinding en interieur beleving.