The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing

3TAC Goes international!

…en natuurlijk niet voor het eerst. Ook in het buitenland hebben we onze sporen inmiddels verdiend. Zowel in Frankrijk, België, Duitsland, Italië als in Dubai prijken ‘onze’ installaties. Dit keer was Keulen de eindbestemming om in opdracht van The Gym Society alle interne en externe signing te plaatsen. The Gym Society is een uniek concept onder de sportscholen en zo succesvol dat internationale uitbreiding een logische volgende stap is. Wat hen uniek maakt is het werken volgens de vijf kernwaarden: Exclusief, ongedwongen, bekwaam, betrokken en effectief Geen wonder dat men 3TAC als partner koos: deze kernwaarden zijn ons op het lijf geschreven.
The Gym Society Gevelreclame
The Gym Society 3TAC
The Gym Society 3TAC

Wat was de uitdaging?

The Gym Society had een aantal specifieke wensen. Zo is het zaak om vanuit de sportschool wel naar buiten te kunnen kijken, maar liever niet naar binnen. Hiervoor gebruikten we speciale raamfolie waardoor men buiten enkel een prachtige afbeelding ziet en de sporter aan de andere kant van het raam heerlijk naar buiten kan kijken, terwijl zijn of haar privacy volledig gewaarborgd wordt. Een ander onderdeel waren de verschuifbare panelen. De look en feel van The Gym Society is warm en natuurlijk. Werken met hout is dan een erg mooie oplossing, maar ook weinig duurzaam en minder handzaam dan lichtere materialen. We ontwikkelden een verschuifbaar paneel, beplakt met een foto die past bij The Gym Society en voorzien van talloze lichtgewicht, aluminium kokers bekleed met hoge kwaliteit houtfolie waardoor de kokers niet te onderscheiden zijn van echt hout. Het effect van deze houtlook kokers voor de sprekende foto is fantastisch.

UITDAGING

Wat is het succes geweest van dit project?

We hebben ontzettend genoten van dit project, want hoe leuk is het om een pand met elk stukje aangebrachte signing meer en meer te zien groeien naar de uiteindelijke vorm. Het resultaat spreekt voor zich, het gehele interieur draagt bij aan de ontspannen sfeer die The Gym Society wil bereiken. Je zou haast zin krijgen in een workout ????
3TAC The Gym Society Gevelreclame

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

REV'IT

Gigantische gevelreclame op het pand langs de snelweg
Bel voor advies