REV'IT

Gigantische gevelreclame op het pand langs de snelweg

Niet te missen langs de A59!

Al jaren zijn we de vaste leverancier voor REV’IT. In 2020 heeft een ontwerper ons benaderd met de vraag om signing op het nieuwe pand langs de A59 te verzorgen. Een heel mooi project voor een hele mooie klant. REV’IT is een internationaal motorkledingmerk dat hun merk in ongeveer 70 landen verkoopt, waanzinnig groot dus. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat het nieuwe project opvalt en niet te missen is langs de A59, en dat is gelukt!
rev'it - 3tac - 2
rev'it - 3tac - 1
rev'it - 3tac - 3

Wat was de uitdaging?

REV’IT wilde de zichtbaarheid vergroten op hun A-locatie aan de A59. Geen gekke gedachte als je bedenkt dat hier dagelijks honderden motorrijders, en dus potentiële klanten, voorbij rijden. Opvallen zonder lichtreclame, dat was de uitdaging die REV’IT meegaf aan 3TAC. Gelukkig hebben we ook voor zo’n opdrachten ideeën genoeg. Er is uiteindelijk gekozen voor reflecterende folie. In eerste instantie geeft dit natuurlijk geen licht, maar als deze folie aangestraald wordt lijkt het toch licht te geven. Het was een hele klus om deze honderden stroken reflecterende folie perfect op maat en kaarsrecht op de damwandplaten te plakken, maar het resultaat mag er zijn.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

We zijn ontzettend trots op onze samenwerking met REV’IT, waarbij we hebben laten zien dat er meer mogelijk is dan alleen succes behalen met lichtreclame. Het metershoge en meterslange logo van REV’IT is nu voor iedereen te bewonderen langs de A59. Dit resultaat is te danken aan ons volledige proces, waarbij we REV’IT van A tot Z hebben geholpen. We zijn gestart met een idee en een ontwerp, vervolgens hebben we de productie en uitvoering verzorgd. Met behulp van prachtig geplaatste stroken folie hebben we voor REV’IT de ultieme zichtbaarheid en herkenbaarheid weten te bereiken. Dit smaakt naar meer, op naar nog meer succesvolle samenwerkingen!
REVIT Gevelreclame

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing
Bel voor advies