Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Richting geven aan de toekomst

Hoe fijn is het als je snel op de juiste bestemming bent. Zichtbare bewegwijzering kan daarbij goed helpen. Onze reclame en signing draagt bij aan het zichtbaar maken van een bedrijf. Maar ook de bewegwijzering op locatie is belangrijk, zowel overdag als ’s avonds. Vorig jaar gingen we in zee met Pivot Park, dat op zoek was naar verlichte en onverlichte signing over de gehele campus.
Pivotpark Bewegwijzering
PivotPark Bewegwijzering
Pivotpark Bewegwijzering

Wat was de uitdaging?

Het Pivot Park project past precies in het straatje van 3TAC. We onderscheiden ons in creativiteit en duurzaamheid. Dit project daagde ons uit na te denken over innovatieve oplossingen voor bewegwijzering. Oplossingen die ook in de toekomst hun uitstraling niet verliezen. Zo helpen wij Pivot Park in beweging te blijven, op zoek naar een gezondere toekomst.

UITDAGING

Wat is het succes geweest van de bewegwijzering?

We zijn aan de slag gegaan met groene oplossingen als uitgangspunt. Erg trots zijn we op de stand-alone informatie zuilen die werken op zonne-energie. Deze door ons ontwikkelde zuilen passen in de huisstijl van Pivot Park en bevatten een verlichte kubus aan de bovenkant. Behalve esthetisch om te zien, biedt dit tegelijkertijd een slimme oplossing voor de zonnepanelen die hierin verwerkt zijn. De zonnepanelen zorgen overdag voor een opgeladen accu, zodat de kubus in het donker verlicht is en zichtbaar richting kan blijven geven op Pivot Park. Hierdoor is deze signing volledig energie neutraal. We hebben de zuilen daarnaast voorzien van een creatieve belettering die te allen tijde makkelijk kan worden aangepast bij bijvoorbeeld een wisseling in bedrijven. Zo blijven onze zuilen altijd actueel.
Pivot Park Bewegwijzering 3

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

De Gruyter Fabriek

Authentieke Neon reclame boven op het gebouw
Bel voor advies