Portfolio

Ome Toon

Een sign met de look and feel van echte neon. De lekkerste burgerbar van Oss vroeg ons of we hen wilde helpen met het zichtbaar maken van hun nieuwe merk. Daarvoor hebben we een neon-LED sign voor aan de wand gemaakt en de bedrijfswagen beletterd.  

Neonlook

Een sign met de look and feel van echte neon, maar dan van kunststof en LED? Ook dat is mogelijk! Een neonlook sign heeft als grootste voordeel dat het stukken minder kwetsbaar is dan een authentiek neonsign dat van glas gemaakt wordt. Zeker wanneer het op plaatsen hangt waar men per ongeluk tegenaan zou kunnen stoten wil je natuurlijk gegarandeerd zijn van een lange levensduur. Voor Ome Toon in Oss maakten we een dergelijk sign. Het valt zó erg op dat heel Oss weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet en ze eigenlijk niets anders meer nodig hebben dan dat. Kijk, dat is nog eens merkherkenning!

 

Merkherkenning

Voor het hamburgerrestaurant ‘Ome Toon’ in Oss maakten we een dergelijk sign. Het valt zó erg op dat heel Oss en omstreken weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet en ze eigenlijk niets anders meer nodig hebben dan dat.

Kijk, dat is nog eens merkherkenning waar je u tegen zegt!

Ome Toon

LED logo aan de wand

Ome Toon autobelettering

Auto belettering

Zo gaan wij aan de slag

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. Advies

We oriënteren graag samen om te kijken naar uw wensen en de daarin technische mogelijkheden. Desgewenst maken we een schets om het een en ander te visualiseren.

2. Offerte

Op basis van ons advies en gesprek ontvangt u een offerte. We houden rekening met uw gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord van de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp wat wordt gebruikt voor de productie van uw producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Uw gekozen product is klaar voor levering! De installatie vindt plaats in overleg op locatie door onze eigen vakmannen die volledig geschoold en gecertificeerd zijn.

Vertel ons je wensen en laten we om tafel gaan

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe u uw bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Mail naar floor.timmers@3tac.nl of bel: 0412 628862