Ome Toon

Een gave Neon look gemaakt van LED

Val op met faux neon!

In de wereld van signing is het van groot belang om op te vallen en een unieke uitstraling te hebben. Een bedrijf dat hier oog voor heeft is restaurant Ome Toon uit Oss. Voor een van hun projecten had deze jonge start-up de uitdaging om een logo te laten ontwerpen met de uitstraling van neon, maar zonder de kwetsbaarheid van glas. Dit werd opgelost door gebruik te maken van faux neon. In deze tekst lees je meer over de uitdaging, het succes en de voordelen van deze vorm van signing.
Ome Toon - neonlook
Ome Toon
Ome Toon - neonlook

Wat was de uitdaging?

De uitdaging voor 3TAC was om voor het bedrijf Ome Toon een logo te ontwerpen met de uitstraling van neon, maar dan uitgevoerd in faux neon. Dit had als voordeel dat het minder kwetsbaar was dan echt glas en daarmee duurzamer en praktischer in gebruik. Het behouden van de kenmerkende neon look was echter een uitdaging waar 3TAC zich graag aan waagde. Door te experimenteren met verschillende materialen en technieken is het 3TAC uiteindelijk gelukt om het gewenste effect te bereiken. Het resultaat was een logo met een opvallende uitstraling en herkenbaarheid, dat bijdraagt aan de merkbeleving van Ome Toon.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

Het succes van dit project ligt in de herkenbaarheid van het logo, die gigantisch is dankzij het gebruik van faux neon. Het logo is nu goed zichtbaar en valt op, waardoor het de aandacht trekt van passerende mensen. De keuze voor faux neon heeft niet alleen gezorgd voor een duurzamer en praktischer materiaal, maar ook voor een bijdrage aan de uitstraling van het merk. Faux neon, ofwel neon look, is tegenwoordig een populaire keuze vanwege de retro-uitstraling die het geeft. 3TAC heeft bewezen dat deze stijl ook kan worden bereikt met duurzamere materialen.
Burger Bar Ome Toon Neon Look

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting
Bel voor advies