Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Signing en lichtreclame op maat

Nido Student biedt luxueuze studentenstudio’s aan. Na Engeland, Ierland en Schotland, is nu Nederland aan de beurt. Voor de nieuwe toren met 600 studentenstudio’s in Groningen deden ze beroep op 3TAC om het gigantische gebouw zowel binnen als buiten van de nodige signalisatie en lichtreclame te voorzien. Het nieuwe gebouw van Nido Student in Groningen is sinds begin 2020 in gebruik. De Aletta Toren is de eerste verwezenlijking van de groep in Nederland. In september 2020 volgt er nog een nieuwe studentresidentie in Utrecht.
Nido Student Gevelreclame
Nido Student Gevel
Nido Student

Wat was de uitdaging?

In maart 2019 werd 3TAC benaderd voor het plaatsen van de interne signalisatie en de lichtreclame aan de buitengevel van de exclusieve studententoren van 80 meter hoog. Een gigantisch en uitdagend project waarbij onze technische expertise en twintig jaar ervaring goed van pas kwamen. 3TAC stond niet alleen in voor de productie en oplevering van de binnenhuissignalisatie en de lichtreclame, maar begeleidde bovendien het volledige project van start tot finish.

UITDAGING

Wat is het succes geweest van de reclame voor Nido Student?

De installatie van de bewegwijzering in het gebouw vond plaats in de eerste twee maanden van 2020. De plaatsing van de externe lichtreclame gebeurde in februari en maart. Voor dit huzarenstuk was er een kraan van 300 ton nodig om de verlichte letters en constructie op 80 meter hoogte op veilige wijze te kunnen monteren. Dankzij het ervaren en vakkundig projectteam van 3TAC prijkt de naam van Nido Student voortaan in verlichtte letters op de gevels van de Aletta Toren in Groningen. Daarnaast vinden de studenten probleemloos hun weg in het gebouw.
Nido Student Ingang Logo

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

De Gruyter Fabriek

Authentieke Neon reclame boven op het gebouw
Bel voor advies