Portfolio

Opvallende lichtreclame met programmeerbare led modules voor Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrosector biedt Lely innovatieve oplossingen voor de slimme inrichting van melkveebedrijven. Voor hun hoofdkantoor in Maassluis, gelegen langs de drukke E25, plaatste 3TAC een grote lichtreclame-installatie van 32 meter lang.

Automobilisten die de Lely campus in Maassluis passeren, kunnen er voortaan niet meer naast kijken. “Farming innovators”, staat er sinds september 2019 in grote, opvallende lichtletters te lezen.

Lichtreclame met aluminium behuizing en programmeerbare led modules

De lichtreclame-installatie aan de voorkant van het hoofdgebouw van Lely springt meteen in het oog. Kan ook niet anders, de totale installatie is maar liefst 32 meter lang en 4 meter hoog.

De grote stijlvolle doosletters zijn opgebouwd uit een solide aluminium behuizing. Het gekozen profiel is ideaal voor grote installaties op windgevoelige locaties. De lichtletters zijn voorzien van een combinatie van programmeerbare wit uitstralende led modules en rgb led modules.

Dankzij de fijne, omgezette aluminium rand worden de letters mooi egaal naar voren uitgelicht. Zo zijn ze zowel overdag als ’s nachts goed leesbaar en geven ze een esthetische meerwaarde aan het bedrijfspand van het internationaal familiebedrijf.

 

Lichtreclamespecialist die creatief meedenkt

De nieuwe lichtreclame van Lely moest opvallen en tegelijkertijd elegantie, betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen. Vanaf de start hebben de specialisten van 3TAC creatief nagedacht over het beste ontwerp en de beste materialen voor de uitvoering van deze opdracht.

Na de overleg- en ontwerpfase werd eerst een demoletter gemaakt, op ware grootte, die een perfect beeld moest geven over het uiteindelijke resultaat. Na goedkeuring door de verantwoordelijken, en het verkrijgen van de benodigde vergunning vanuit de gemeente Maassluis, werden alle letters en de bijhorende constructies geproduceerd. Dit gebeurde in een tijdsbestek van slechts twee weken. Een keiharde deadline, en ook deze werd gehaald.  In september 2019 startte het team van 3TAC in overleg met de technische crew van Lely met de plaatsingswerkzaamheden van de installatie.

Dankzij het deskundig projectteam van 3TAC weet voortaan iedereen die het hoofdgebouw van Lely voorbijrijdt waar dit familiebedrijf voor staat: “Farming Innovators”.

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe jij bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Bel naar 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl