Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Duurzaamheid als kern!

De marketingcommunicatie afdeling van vastgoedonderhoudsbedrijf Hendriks SGR uit Berghem heeft contact opgenomen met 3TAC om te helpen bij het creëren van passende signing voor een nieuw circulair gebouwd pand. Het feit dat 3TAC en Hendriks SGR beide waarde hechten aan duurzaamheid, heeft geleid tot een succesvolle samenwerking waarbij het pand en de signing perfect in harmonie zijn met elkaar.
hendriks sgr - 3tac - 3
hendriks sgr - 3tac - 2
hendriks sgr - 3tac - 1

Wat was de uitdaging?

De uitdaging van 3TAC was het creëren van signing voor een nieuw circulair gebouwd pand van Hendriks SGR. Het was een uitdaging om een uitstraling te creëren die past bij het bedrijf en anders was dan de standaard uitstraling. 3TAC heeft hierin kunnen adviseren omdat het bedrijf nog niet aan de luxere uitstraling had gedacht. Door te spelen met kleuren en materialen heeft 3TAC de signing kunnen creëren die perfect past bij het bedrijf en de duurzame uitstraling van het pand. Met de circulaire bouw van het pand als uitgangspunt, heeft 3TAC de signing ontworpen met oog voor duurzaamheid en hergebruik van materialen. Het resultaat was een harmonieus geheel waarbij de signing naadloos opging in het gebouw en bijdroeg aan de merkbeleving van het bedrijf.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

Een van de recente successen van 3TAC was het creëren van signing voor een pand met zowel interne als externe bewegwijzering. Het resultaat was prachtig en iedereen was tevreden met het eindproduct. Het verlichte logo, dat backlit was, was het pronkstuk van de gevel en zorgde voor een geweldige uitstraling, zowel overdag als ’s avonds. Ook de wayfinding binnen was goed doordacht en gemakkelijk te volgen voor bezoekers en personeel. Buiten was de bewegwijzering ook goed zichtbaar en duidelijk voor bezoekers die het pand naderden. Het succes van dit project ligt in het feit dat 3TAC een volledige en consistente signing oplossing heeft kunnen bieden, waarbij de uitstraling en functionaliteit van zowel interne als externe bewegwijzering op een hoog niveau lag.
Hendriks Gevelreclame LED

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Dumaco

Onverlichte gevelreclame op het pand

Hendriks & Dome-X

Gevelreclame voor drie verschillende klanten
Bel voor advies