Hendriks & Dome-X

Gevelreclame voor drie verschillende klanten

Drie bedrijven in de spotlights!

Al geruime tijd werkt 3TAC samen met Hendriks en hebben we door de jaren heen al vele prachtige ontwerpen mogen creëren. Ter ere van het 100-jarig bestaan van Hendriks en hun nieuwe logo, hebben ze ons opnieuw benaderd. De keuze voor ons is een teken van vertrouwen in de kwaliteit van onze eerdere ontwerpen en dat maakt ons trots. Naast het gebouw van Hendriks bevindt zich Dome-X, een verzamelgebouw voor jonge ondernemers uit Oss waar ze de kans krijgen om hun talent te tonen en zich met elkaar te verbinden. We kregen ook de kans om een ontwerp te maken voor Dome-X, wat resulteerde in drie ‘kleine’ projecten die samen één groot project vormen. Onder deze drie projecten vallen Hendriks Bouw en Ontwikkeling, Hendriks Coppelmans en Dome-X.
hendriks coppelmans - 3tac
hendriks bouw en ontwikkeling -3tac
dome-x - 3tac

Wat was de uitdaging?

Dome-X en Hendriks zijn beide bijzondere bedrijven met elk hun eigen unieke logo. Toen zij naar ons toe kwamen voor de signing van hun pand was de uitdaging om deze logo’s op een manier uit te werken die buiten de standaard viel en perfect paste bij hun identiteit. Voor de uitvoering hebben we gekozen voor een combinatie van moderne LED-technologie en verlichting op de gevel en zuil. Het resultaat is een unieke en herkenbare signing die past bij de identiteit van alle drie de bedrijven en welke bijdraagt aan hun merkbeleving.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

Het project voor Dome-X en Hendriks was een full service project waarbij 3TAC beide bedrijven heeft geholpen met het ontwerpen en plaatsen van diverse verlichte logo’s op de gevel en zuil van het pand. Het was een uitdaging om de drie bijzondere logo’s op zo’n manier uit te werken dat het buiten de standaard valt, maar toch past bij de uitstraling van het pand. Het resultaat is echter meer dan geslaagd: de verlichte logo’s zijn een echte eyecatcher en dragen bij aan de uitstraling van het pand. Het succes van dit project ligt in de combinatie van de twee bedrijven en het full service project dat 3TAC heeft geleverd. Door nauw samen te werken met Dome-X en Hendriks, kon 3TAC een op maat gemaakt ontwerp creëren dat volledig aansluit bij de wensen van beide bedrijven. Het resultaat is een prachtig verlichte gevel en zuil die perfect passen bij de uitstraling van het pand en beide bedrijven vertegenwoordigen.
Hendriks Bouw Logo Gevelreclame

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Dumaco

Onverlichte gevelreclame op het pand

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt
Bel voor advies