Dumaco

Onverlichte gevelreclame op het pand

Lokale betrokkenheid, de sleutel tot succes!

3TAC heeft een goede band met Dumaco en het is altijd fijn om te werken voor bekenden. Het geeft ons de mogelijkheid om met betere ideeën te komen omdat we het bedrijf, en de mensen erachter, beter kennen, zo ontstaan de beste ideeën! Dumaco had de wens om het project lokaal te houden, wat voor ons een leuke uitdaging was. Het was een genoegen om samen te werken met Dumaco en om hun wensen te kunnen vervullen. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en we zijn blij dat we dit bij Dumaco hebben kunnen doen.
dumaco - 3tac -3
dumaco - 3tac -1
dumaco - 3tac -2

Wat was de uitdaging?

Een van de uitdagingen waar 3TAC mee te maken kreeg bij het creëren van signing voor Dumaco, was de recente naamswijziging van het bedrijf. Voorheen stond het bedrijf bekend als Heurkens en Van Veluw, maar nu heet het bedrijf Dumaco. Het was belangrijk dat de uitstraling van de signing bij het bedrijf en de werkzaamheden (metaal/plaatbewerking) zou passen. Daarnaast moesten we iets creëren wat past bij de nieuwe naam en huisstijl van het bedrijf. Door goed in te spelen op deze uitdaging en de wensen van Dumaco, is het 3TAC gelukt om passende en effectieve signing te creëren.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

Het creëren van signing voor Dumaco was een uitdagend project voor 3TAC, vooral omdat het bedrijf onlangs een naamswijziging had ondergaan. Maar met de expertise van 3TAC in signing en bewegwijzering, is het project uitgebreid tot meer dan alleen een nieuw logo op het pand. Het succes van het project lag in de uitbreiding naar andere aspecten van de visuele identiteit van Dumaco, zoals het logo op de roldeuren, interieursigning, wayfinding en zelfs het zeil van de vrachtwagens. Door het leveren van kwalitatieve en consistente signing, heeft 3TAC bijgedragen aan het succes van de merkpositionering van Dumaco.
Dumaco Gevelreclame

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Hendriks & Dome-X

Gevelreclame voor drie verschillende klanten
Bel voor advies