Portfolio

SPECTACULAIRE GEVELVERLICHTING IN STIJL

De voorstellingen worden aan de gevel gepresenteerd door kleine beeldschermen en twee levensgrote billboards. De strenge regelgeving laat een zeer beperkte uitsteek van de gevelrooilijn toe en een maximale dikte van deze banier. 3TAC heeft een uniek LED-scherm ontworpen van maar liefst ruim 6 meter hoog, 70 cm breed en óók slechts 12 centimeter dik. Naast de opvallende naam DeLaMar Theater boven de entree, heeft 3TAC ook reclameverlichting geplaatst bij de artiesteningang en bij de entree van het Grand Cafe.

SUCCES DELAMAR LEIDSEPLEIN AMSTERDAM

Het succes van theater DeLaMar is direct verbonden met de promotie van een afwisselend topprogramma dat bekend moet zijn bij een groot publiek. En dat moet opvallen bij de honderdduizenden passanten en toeristen op het Leidseplein in het hartje van Amsterdam.

TECHNISCHE INNOVATIES IN LED

Deze uitgangspunten vormden een grote technische uitdaging om een dun tweezijdig LED-paneel te ontwikkelen, waarbij de zicht- en leesbaarheid in zon en schaduw, maar ook in de avond en nacht, in zomer en winter, 100% gegarandeerd en van top kwaliteit moesten zijn. Er is ook een oplossing bedacht voor het verwerken van de koeling en de installatie moest natuurlijk waterdicht zijn.

SAMENWERKING AMA GROUP ASSOCIATED ARCHITECTS UIT MAASTRICHT

Het DeLaMar en huisarchitect AMA GROUP associated architects uit Maastricht zijn deze uitdaging wederom samen met 3TAC aangegaan. Het resultaat: een fraai ontwerp, technisch top en de te tonen informatie is zeer goed leesbaar voor bezoekers en passanten vanuit vele zichthoeken en op grote afstand.

Zin om aan de slag te gaan?

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. Advies

We oriënteren graag samen om te kijken naar uw wensen en de daarin technische mogelijkheden. Desgewenst maken we een schets om het een en ander te visualiseren.

2. Offerte

Op basis van ons advies en gesprek ontvangt u een offerte. We houden rekening met uw gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord van de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp wat wordt gebruikt voor de productie van uw producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Uw gekozen product is klaar voor levering! De installatie vindt plaats in overleg op locatie door onze eigen vakmannen die volledig geschoold en gecertificeerd zijn.

Vertel ons je wensen en laten we om tafel gaan

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe u uw bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Mail naar floor.timmers@3tac.nl of bel

0412 628862