De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!

Het verhaal van De La Mar Theater

De voorstellingen worden aan de gevel gepresenteerd door kleine beeldschermen en twee levensgrote billboards. De strenge regelgeving laat een zeer beperkte uitsteek van de gevelrooilijn toe en een maximale dikte van deze banier. 3TAC heeft een uniek Led-scherm ontworpen van maar liefst ruim 6 meter hoog, 70 cm breed en óók slechts 12 centimeter dik. Naast de opvallende naam DeLaMar Theater boven de entree, heeft 3TAC ook reclameverlichting geplaatst bij de artiesteningang en bij de entree van het Grand Café.
De Lamar Gevelreclame 3TAC
De Lamar Theater LED Reclame

Wat was de uitdaging?

Het DeLaMar en huisarchitect AMA GROUP associated architects uit Maastricht zijn deze uitdaging wederom samen met 3TAC aangegaan. Het resultaat: een fraai ontwerp, technisch top en de te tonen informatie is zeer goed leesbaar voor bezoekers en passanten vanuit vele zichthoeken en op grote afstand.

UITDAGING

Wat is het succes geweest van De La Mar Theater

Het succes van theater DeLaMar is direct verbonden met de promotie van een afwisselend topprogramma dat bekend moet zijn bij een groot publiek. En dat moet opvallen bij de honderdduizenden passanten en toeristen op het Leidseplein in het hartje van Amsterdam. Deze uitgangspunten vormden een grote technische uitdaging om een dun tweezijdig Ledpaneel te ontwikkelen, waarbij de zicht- en leesbaarheid in zon en schaduw, maar ook in de avond en nacht, in zomer en winter, 100% gegarandeerd en van top kwaliteit moesten zijn. Er is ook een oplossing bedacht voor het verwerken van de koeling en de installatie moest natuurlijk waterdicht zijn.
De La Mar Theater

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

De Lamar Theater LED Reclame

LED Schermen

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas
Bel voor advies