De Gruyter Fabriek

Authentieke Neon reclame boven op het gebouw

3TAC: specialist in authentieke neon!

Een tijdje terug zijn wij benaderd door De Gruyterfabriek vanwege ons specialisme in authentieke neon. De Gruyterfabriek was namelijk positief verrast dat wij onze eigen glasblazerij hadden en waren onder de indruk van onze creativiteit op het gebied van passende ontwerpen. De Gruyterfabriek is een creatieve hotspot in Den Bosch en een verzamelgebouw voor ruim 200 bedrijven. Mede doordat het gebouw een industriële uitstraling heeft en het een monumentaal erfgoed is, werden wij al snel getriggerd om hiervoor iets passends te maken, en dat is gelukt!
De Gruyter Fabriek Logo Gevel
De Gruyter Fabriek - 3TAC
De Gruyter Fabriek

Wat was de uitdaging?

De Gruyterfabriek is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis, dat is omgetoverd tot een creatieve hotspot. Bij het ontwerpen van de signing voor dit pand was het van groot belang om rekening te houden met de industriële look en het monumentale karakter. 3TAC kreeg de uitdaging om passende signing te creëren die zou opvallen en tegelijkertijd het historische karakter zou behouden. De oplossing was het ontwerpen van opengewerkte doosletters met inliggende neonverlichting. Hierdoor ontstaat een combinatie van moderne technieken en authentieke neon verlichting, die perfect past bij de industriële uitstraling van De Gruyterfabriek. Het resultaat is een opvallende en herkenbare signing die bijdraagt aan de uitstraling en merkbeleving van het pand.

UITDAGING

Wat is het succes geweest?

Het succes zit in het aannemen van de klus en het ontwerpen van de perfecte signing voor een prachtig monumentaal pand in Den Bosch. De signing past niet alleen goed bij het pand, maar wordt ook nog eens door iedereen in Den Bosch en omstreken herkend en gewaardeerd. Het gebruik van opengewerkte doosletters met inliggende neon verlichting zorgt voor een unieke uitstraling die past bij het industriële karakter van De Gruyterfabriek. Bovendien zorgt de opvallende signing ervoor dat het pand nog meer opvalt en herkenbaar is voor bezoekers. Dit draagt bij aan de merkbeleving van De Gruyterfabriek en zorgt ervoor dat het pand nog meer in de spotlight staat.
De Gruyter Fabriek Logo Gevel

DIENSTEN

Welke diensten zijn hier aan bod gekomen?

Wil je een vrijblijvend advies over jouw project?

Wij weten als geen anders hoe lastig het is om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en het totaal plaatje, is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen met ons.

DIENSTEN

Bekijk ook onze andere gerelateerde projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…
Bel voor advies