LED bord

Als je een statement wilt maken en een blijvende indruk wilt achterlaten, is een LED-bord de ideale oplossing. Met zijn verbluffende en onderscheidende ontwerp dient het als een opmerkelijke representatie van jouw bedrijf, waardoor onmiddellijke herkenning wordt gegarandeerd en het algehele merkimago wordt versterkt. Het gebruik van LED-borden voor reclamedoeleinden wordt steeds populairder, zoals te zien is op iconische locaties als Times Square. De visuele impact is werkelijk ontzagwekkend! Als je nieuwsgierig bent naar hoe een LED-bord je bedrijf effectief kan promoten, kan je altijd gerust contact opnemen met onze specialisten.  

Wat is een LED bord?

LED-reclame is een fantastische manier om jouw kantoor of bedrijfspand een echt wow-effect te geven. Met onze complete concepten voor winkels, bedrijfspanden en kantoren zorgen wij ervoor dat jouw merk optimaal zichtbaar, herkenbaar en beleefbaar wordt. Hoe creatiever en uitdagender jij de LED-reclame wilt hebben, hoe enthousiaster wij worden. Een LED bord voor reclame wordt vaak gebruikt als buitenreclame, vooral op drukke locaties waar veel verkeer of mensen langskomen. Met LED-reclame val je namelijk enorm op! 

LED borden bieden heldere en levendige verlichting die zelfs bij daglicht opvalt. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw boodschap op elk moment van de dag indruk maakt. Daarnaast is niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor een LED bord draag je bij aan duurzaamheid terwijl je toch een opvallende reclamevorm gebruikt. LED reclame heeft weinig onderhoud nodig. Het is belangrijk dat je af en toe controleert of laat controleren of alles het nog doet. Verder hoef je vrijwel geen onderhoud te plegen aan LED borden. 

De voordelen van een LED bord

Waarom kiezen voor 3TAC?

Wij begrijpen als geen ander dat ieder bedrijf zijn eigen identiteit heeft. Daarom vinden wij dat LED bord reclame ook uniek moet zijn. Onze projecten worden altijd op maat gemaakt, specifiek voor jouw onderneming en jouw wensen. Maak gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring, en samen creëren we een uniek en onderscheidend totaalconcept dat perfect aansluit bij jouw merk. Heb je een complexe opdracht? Daar worden wij direct enthousiast van! Vraag nu online een offerte aan en wij gaan er direct mee aan de slag.  

De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!
Bel voor advies