Neon letters laten maken

Wil je graag dat de naam van jouw bedrijf goed opvalt? Lichtreclame met neonletters is een krachtige en opvallende manier om de aandacht te trekken. Gelukkig kunnen wij bij 3tac jou goed hierbij helpen. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat om neon letters laten maken. Wij zorgen ervoor dat de boodschap die je bekend probeert te maken, goed opvalt. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Waarom kiezen voor neonletters?

De voordelen van neon letter laten maken is dat je elke tekst opvallend mogelijk kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsnaam, slogan of gewoon een leuke tekst. Ze bieden zichtbaarheid voor zowel overdag als ’s nachts. In vergelijking met andere vormen van reclameverlichting zijn neonletters duurzaam en hebben ze een lange levensduur.  

Voor geen enkele ingewikkelde klus gaan wij uit de weg. Onze specialisten houden wel van een uitdaging. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de lichtreclame branche en om deze reden kunnen wij onszelf wel dé specialist noemen. 3TAC investeert al jaren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en streven ernaar om onze lichtreclame waar nodig energieneutraal en duurzaam op te leveren.  Voor meer informatie over de prijzen kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen.  

Wij van 3tac zijn uw partner voor lichtreclame

neon-1
Glasblazen 3TAC
neonreclame neonverlichting

Het proces van neon letters laten maken

Ons proces begint met een gedetailleerde ontwerpfase. We werken samen met onze klanten om hun visie vast te leggen en te vertalen naar een uniek neonontwerp. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat elk detail wordt overwogen. Het vervaardigen van neonletters vereist veel vakmanschap en precisie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het buigen en vormen van neonbuizen om de gewenste letters en vormen te creëren. De laatste stap in het proces is de installatie. Onze professionals zorgen ervoor dat de verlichting perfect is afgestemd op de omgeving, waardoor de impact van jouw neonreclame wordt gemaximaliseerd. Voor meer informatie of bij vragen kan je altijd contact opnemen.  

Neon, een authentiek ambacht

Het aantal vakmensen dat vanuit een eigen werkplaats neon kan maken, is zeer schaars in Nederland. 3TAC kan dit wel! Wij beschikken over een eigen glasblazerij waar dit oude ambacht nog elke dag wordt beoefend. Hier zijn we dan ook erg trots op. We creëren letterlijk kunst wanneer onze vakmannen met een creatief idee aan de slag mogen.

Onze eigen glasblazerij!

Het hebben van een eigen glasblazerij heeft vele voordelen als het gaat om het produceren van authentieke neon signs. Bij 3TAC beschikken we over zo’n glasblazerij, waar we het oude ambacht van neon maken nog dagelijks in ere houden. We zetten de voordelen van het maken van neon signs in onze eigen glasblazerij voor je op een rij:

  • Het grootste voordeel is dat we volledige controle hebben over het productieproces. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de kwaliteit van het eindproduct waarborgen. 

  • Daarnaast kunnen we alle neon signs volledig op maat maken, zonder dat we afhankelijk zijn van externe partijen. Dit stelt ons in staat om snel te handelen en unieke, gepersonaliseerde neon signs te produceren die volledig voldoen aan de wensen van de klant.

  • We maken unieke, eigenzinnige en persoonlijke neon signs waar we enorm trots op kunnen zijn. Van begin tot eind: we verzorgen het hele proces van het maken van neon signs zelf.
Intellectual heritage bibliotheek utrecht

PROJECTEN

Bekijk hier al onze geweldige neon projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Ome Toon

Een gave Neon look gemaakt van LED

De Gruyter Fabriek

Authentieke Neon reclame boven op het gebouw
Neon Atelier

Neon look

Een sign met de look and feel van echte neon, maar dan van kunststof en LED? Ook dat is mogelijk! Een neonlook sign heeft als grootste voordeel dat het minder kwetsbaar is dan een authentiek neonsign dat van glas gemaakt wordt. Zeker wanneer het op plaatsen hangt waar men per ongeluk tegenaan zou kunnen stoten. Dan wil je natuurlijk gegarandeerd zijn van een lange levensduur. Voor Ome Toon in Oss maakten we een prachtig neon sign. Het valt zó erg op dat heel Oss weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet. Kijk, dat is nog eens merkherkenning!

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien nog een aantal vragen hebt over neon signs. Daarom kan je alvast de meest voorkomende vragen hier vinden. Heb je alsnog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een neon sign gaat gemiddeld tussen de 8 en 15 jaar mee, afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik ervan. Na verloop van tijd kan de helderheid van het neon afnemen en kunnen er delen van het sign uitvallen. Dit kan echter worden opgelost door onderhoud of reparatie door een professioneel neon atelier zoals 3TAC.

Het onderhouden van een neon sign is belangrijk om de levensduur te verlengen en de helderheid van het sign te behouden. Hier zijn een aantal tips voor het onderhoud van een neon sign:

  • Reinig het neon sign regelmatig met een zachte doek en wat water. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.
  • Controleer regelmatig of alle neonbuizen nog goed branden. Als er delen van het neon sign uitvallen, laat deze dan zo snel mogelijk repareren.
  • Voorkom dat het neon sign langdurig wordt blootgesteld aan vocht of extreme temperaturen. Dit kan de levensduur van het neon sign verkorten.
  • Schakel het neon sign uit als het niet in gebruik is. Dit bespaart energie en vermindert de belasting van de neonbuizen.
  • Laat het neon sign regelmatig onderhouden door een professioneel neon atelier. Zij kunnen het sign inspecteren en eventuele problemen tijdig oplossen.

 

Ja, neonverlichting kan ook voor buiten worden gebruikt, mits het op de juiste manier wordt geproduceerd en geïnstalleerd. Bij het gebruik van neonverlichting buiten is het belangrijk dat de elektrische componenten en de buizen goed beschermd zijn tegen vocht en weersinvloeden. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van speciale beschermende behuizingen en coating. Het is belangrijk om hierover met ons te overleggen om ervoor te zorgen dat het neon sign geschikt is voor buiten gebruik en langdurige blootstelling aan weersomstandigheden kan weerstaan.

De kosten van het laten maken van een neon sign zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, de grootte, de kleuren en de complexiteit van de buizen. Bij 3TAC werken we met maatwerk, waardoor de prijzen per opdracht kunnen verschillen. We vinden het belangrijk om samen met de klant een ontwerp te maken dat past binnen het budget en streven naar transparantie in onze prijsopgaven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel voor advies