het Neon atelier

Neon Kunst & Interieur

Een neon glas kunstwerk trekt de aandacht.

 

Omdat we conceptueel sterk zijn en out-of-the-box denken, zijn we een geliefde partner van kunstenaars en lichtartiesten.

Neon Kunstwerk PI Vught

Lan fan taal 2018

Culturele Hoofdstad van Europa 2018, Leeuwarden

Deezer Elite Lounge

Kiehl's

Zo gaan wij aan de slag

ontdek onze beproefde aanpak

Neon is uitermate geschikt om op een creatieve en kunstzinnige manier eruit te springen. Omdat alle denkbare vormen met de hand op maat gemaakt kunnen worden ontstaat er altijd een nieuw en verrassend beeld. Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

 1. Vertel ons je wensen of stuur ons jouw ontwerp

Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog wat inspiratie nodig hebt, onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee en kan overal in adviseren (ook in de keuze tussen glas-neon en LED neon).

2. Offerte en advies

Op basis van jouw wensen, komen we bij je terug met een eerste prijsindicatie en zetten alle mogelijkheden, tips en advies voor je op een rijtje.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord gaan we aan de slag! We bespreken samen de details, brainstormen en optimaliseren jouw design tot in de puntjes. Als alles is uitgetekend, gaan we direct door met de productie in onze werkplaats of glasblazerij. Wij halen altijd onze deadline!

4. Installatie

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken?. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

 

“Ik bezocht een paar neon-bedrijven zonder vooraf een afspraak te maken. Ik ga er vanuit dat mensen alleen zichzelf zijn wanneer zij zich niet hebben kunnen voorbereiden. Rene Huizenga, directeur van 3TAC, leek echt geïnteresseerd. Het voelde direct goed: hij begreep mijn werk en ideeën. Hij weet precies wat hij doet. Hij was echt een partner gedurende het hele creatieve proces. 3TAC was precies, flexibel en zeker niet saai!”

Voor dit project werkte D’Orazio met tbs’ers van de penitentiaire inrichting Nieuw Vosseveld in Vught. De gevangenis is Vught is eigendom van de Rijksgebouwendienst. “Om die reden moest ik samenwerken met een bedrijf dat tien jaar garantie kon leveren op hun materiaal. 3TAC kon die garantie afgeven. Alles bij elkaar genomen is het project precies dat geworden zoals ik het in gedachte had. Ik hoefde geen compromis te maken!”

SAMENWERKEN?

Bent je op zoek naar een lichtontwerper die jouw verhaal kan vertalen naar een verhelderend lichtkunstwerk? Wat je verhaal ook is, wij vertalen het graag!

Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand of een hip restaurant, met gevoel voor vormgeving en kwaliteit wordt je totale project verzorgd. Vanaf de eerste schetsen tot aan de montage.

Veelgestelde vragen

Is neon verlichting kwetsbaar?

Neon letters worden gemaakt van glas en dat is kwetsbaar. Maar we zorgen altijd voor een gedegen advies. Wanneer er voor neon gekozen wordt dan doen we dat omdat het kan: veilig en zonder risico’s. Iedere lichtbron vraagt om een veilige en zorgvuldige plaatsing, en daarin hebben we jarenlange ervaring.

Vraagt neon verlichting veel onderhoud?

3TAC levert dermate hoge kwaliteit dat onze neon installaties nauwelijks onderhoud vragen. 3TAC wordt vaak ingeschakeld bij knipperende, slechte toepassingen. Wij doen het niet of we doen het uitmuntend.

Is neon verlichting duurzaam?

In tegenstelling tot wat veel wordt gedacht is neon verlichting qua energieverbruik net zo goed en soms wel beter dan LED verlichting. Daarnaast wordt originele neon gemaakt van glas en is daarom volledig recyclebaar.

Is neon verlichting duur?

Zoals bij alle vormen van reclame geldt de vraag: wat is het rendement van deze vorm van lichtreclame? Die is bij neon top. Door de vele mogelijkheden voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling haal je echt iets unieks in huis met een buitengewoon groot effect.