Neon atelier / Neon signs

Authentiek, origineel, bijzonder, creatief, sfeer- en stijlvol. Allemaal woorden die passen bij het effect van neon. Met een opvallend neon sign verrijk je op unieke wijze de beleving van je merk! In ons neon atelier ontwerpen en produceren wij authentiek neon, het oude ambacht, direct bij ons in Oss. Doordat wij alles zelf bedenken, ontwerpen en realiseren zijn onze neon signs volledig op maat en naar wens te produceren. Echt uniek dus! 

De kracht van Authentieke Neon

De uitstraling van authentieke neon verlichting is niet te evenaren. De combinatie van handgebogen glas met verschillende lichtkleuren zorgt voor een unieke ambiance. Neon was één van de eerste lichtreclame technieken en was decennia lang dé manier om klanten aan te trekken. Tegenwoordig is de economische noodzaak wat afgenomen en bevindt de authentieke neon zich in een nichemarkt, het heeft een eigen kunstzinnige status gekregen. Daarmee is neon uitermate geschikt als stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Ben je op zoek naar neon verlicht op maat? Dan ben je bij 3TAC aan het juiste adres. Het prachtige ambacht van neon wordt steeds meer een ambacht en is steeds lastiger te vinden. Bij 3TAC wel. Uniek, bijzonder en op maat. Wij produceren authentieke neonverlichting volledig naar eigen wens. Heb je een uniek project waar een neon sign voor nodig is? Wij helpen graag. 

Neon signs op maat

Neon, een vermaard ambacht

Het aantal vakmensen dat vanuit een eigen werkplaats neon kan maken is zeer schaars in Nederland. 3TAC beschikt over een eigen glasblazerij waar dit oude ambacht nog elke dag wordt beoefend. Hier zijn we erg trots op. We creëren letterlijk kunst wanneer onze vakmannen met een creatief idee aan de slag mogen.

Heb jij een kale muur die gewoonweg schreeuwt om een handgemaakte neon installatie?

PROJECTEN

Bekijk hier al onze geweldige neon projecten

Neon look

Een sign met de look and feel van echte neon, maar dan van kunststof en LED? Ook dat is mogelijk! Een neonlook sign heeft als grootste voordeel dat het stukken minder kwetsbaar is dan een authentiek neonsign dat van glas gemaakt wordt. Zeker wanneer het op plaatsen hangt waar men per ongeluk tegenaan zou kunnen stoten wil je natuurlijk gegarandeerd zijn van een lange levensduur. Voor Ome Toon in Oss maakten we een dergelijk sign. Het valt zó erg op dat heel Oss weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet en ze eigenlijk niets anders meer nodig hebben dan dat. Kijk, dat is nog eens merkherkenning!

Bel voor advies