Lichtbak reclame

Het inzetten van lichtbak reclame is een efficiënte manier om op te vallen. Wil jij de hele dag aandacht trekken van voorbijgangers? Kies dan voor lichtbak reclame door 3TAC. Met veel plezier kan je door ons een lichtbak laten maken. Lichtbak reclame zorgt voor erkenning, herkenning en het geeft je merk een fantastische uitstraling. Het valt beter op dan reguliere reclameborden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Opvallen met unieke lichtbak reclame

Een lichtbak is een reclamebord dat wordt verlicht door led verlichting. Door een lichtbak te laten maken, zorg je ervoor dat je bedrijf 24 uur per dag zichtbaar blijft. Of het nu licht is of donker, regenachtig of mistig, lichtbak reclame valt altijd op, ook van een verre afstand. Wist je bijvoorbeeld dat lichtbakken met led verlichting erg duurzaam zijn? Led lichtbak reclame verbruikt tot 90% minder energie dan traditionele verlichting. Dit maakt lichtbakken een duurzame oplossing waar je jaren profijt van hebt.

Hoe werkt een lichtbak?

​​Een lichtbak is in feite een verlicht reclamebord dat bestaat uit een bak of kast met een lichtdoorlatend frontpaneel en verlichting aan de binnenzijde. De verlichting is meestal afkomstig van led-lampen, die energiezuinig en duurzaam zijn. Als je een lichtbak door ons laat maken, dan wordt de lichtbak voorzien van een transparante print of belettering. Deze wordt aan de binnenzijde van het frontpaneel aangebracht. Door de verlichting van binnenuit wordt deze print of belettering zichtbaar en opvallend, zelfs in het donker.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden binnen lichtbak reclame enorm. Kies je voor 3TAC, dan ben je verzekerd van een uniek reclamebord. Zo kun je uit verschillende standaard vormen kiezen, zoals rechthoekige, ronde of ovale lichtbakken. Ook kun je kiezen uit neonletters. Wil je een heel andere vorm? Geen enkel probleem voor ons. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker wij het vinden! Wij laten je graag een aantal voorbeelden zien, zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

Rechthoekige lichtbak reclame

Een veelvoorkomende vorm van lichtbak reclame is de rechthoekige variant. Je kunt hierbij kiezen uit enkelzijdige of dubbelzijdige reclame. Kies je voor dubbelzijdige reclame? Dan is je lichtbak reclame dus langs twee kanten te zien. Zo val je extra goed op!

Ronde en ovale lichtbak reclame

Is je logo rond en wil je ronde lichtbak reclame? Ook dat is mogelijk! Bij ons kan je lichtbak reclame volledig naar jouw wensen laten maken. Ook bij ovale lichtbakken kun je kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige reclame.

Neonletters als lichtbak reclame

Een andere variant van lichtbak reclame zijn neonletters. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in neonletters laten maken. Heeft je bedrijf een goede leus? Zet deze dan op je gevel met neonletters. Zo valt jouw bedrijf echt op.

Andere varianten

Heb je een heel ander idee voor ogen? Wil je iets unieks? Dan staan wij voor je klaar. Vraag een offerte aan en vertel ons je wensen. Wij helpen je graag! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van lichtbak reclame.

Vormen van lichtbak reclame

Lichtbak reclame
led lichtbak reclame
Lichtbak reclame maken
Lichtbakken-1
lichtbak neon
Intellectual heritage bibliotheek utrecht

Wat zijn de voordelen van lichtbak reclame?

Als je kiest voor lichtbak reclame, dan kies je voor een aantal voordelen. We vertellen je er meer over.

1. Energiezuinig

Duurzaamheid staat bij ons hoog. Kies je voor lichtbak reclame dan krijg je led verlichting. Het gebruik van led verlichting verbruikt tot wel 50% minder dan TL verlichting.

2. Goed zichtbaar

Lichtbak reclame is de manier om goed op te vallen. Ongeacht het weer, je lichtbak reclame is altijd goed te zien.

3. Gemakkelijk in onderhoud

Een ander voordeel van lichtbak reclame is dat het makkelijk in onderhoud is. Met een doekje maak je eenvoudig en snel de lichtbak schoon. Check ook altijd even of de verlichting allemaal nog goed werkt.

4. Alles is mogelijk

Tenslotte is er met lichtbak reclame heel veel mogelijk. Je kunt uit verschillende groottes kiezen, vormen en verlichting. Jij vraagt, wij maken!

De prijzen voor het laten maken van een lichtbak kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het formaat van de lichtbak, het ontwerp en de gebruikte materialen en verlichtingstechnologie mee. Ook de eventuele montage- en installatiekosten kunnen bijdragen aan de totale kosten van de lichtbak. Daarom is het lastig om een exacte prijs te geven zonder meer informatie over de specifieke wensen en eisen van de klant. Vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan bij 3TAC!

Prijzen van lichtbak reclame

Lichtbak reclame combineren

Jij wilt dat jouw bedrijf opvalt. Wij doen dat op een innovatieve en duurzame manier. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Dit maakt ons voorlopers in onze branche. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug. Wist je dat je lichtbak reclame ook heel goed kunt combineren? Laat lichtbak reclame bij ons maken en kijk ook eens bij een van onze andere diensten.

Neon verlichtingReclameborden

GevelreclameDoosletters

LED reclameReclamezuil

BewegwijzeringBestickering

PROJECTEN

Bekijk hier al onze lichtbak reclame projecten

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting

Lichtbak laten maken door 3TAC

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van lichtbakken, dan is 3TAC de perfecte keuze. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, produceren en monteren van lichtbakken. Bij ons kun je terecht voor zowel standaard als op maat gemaakte lichtbakken, die voorzien kunnen worden van verschillende soorten verlichting. Ons team denkt graag met je mee over het ontwerp van jouw lichtbak en zorgt ervoor dat deze voldoet aan al jouw wensen en eisen. Door de jarenlange ervaring en expertise van 3TAC ben je verzekerd van een hoogwaardige en duurzame lichtbak die perfect aansluit bij jouw bedrijf en uitstraling. Wil je lichtbak reclame laten maken? Neem dan snel contact met ons op!
Bel voor advies