de LED studio

LED neon letters

Logo’s, letters en kunst

Moderne LED letters voor je bedrijfspand of winkel? 3TAC produceert in haar eigen werkplaats LED letters in alle soorten en maten. Wij voorzien je van maatwerk, bieden uitstekende service, advies én snelle levering. Sterker nog: een krappe deadline geeft ons energie!  

XXX Breda

Life & Garden

Brand deli

FCB

Zo gaan wij aan de slag

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. Advies

Hoe gaan we te werk: je kiest het gewenste formaat, de stijl, het lettertype en de verlichtingskleur of levert een compleet logo aan. Wij brengen op basis hiervan een advies uit, maken een ontwerp, tekenen dit in op de gewenste locatie en stellen vrijblijvend een complete offerte op. Binnen no time hangen jouw LED letters daar waar jij ze wil hebben!

2. Offerte

Op basis van ons advies en gesprek ontvangt u een offerte. We houden rekening met uw gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord van de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp wat wordt gebruikt voor de productie van uw producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Uw gekozen product is klaar voor levering! De installatie vindt plaats in overleg op locatie door onze eigen vakmannen die volledig geschoold en gecertificeerd zijn.

Vertel ons je wensen en laten we om tafel gaan

Floor Timmers

Commercieel manager 3tac

Vertel mij je wensen dan gaan we meteen aan tafel!

Wil je meer attentiewaarde en een professionele uitstraling voor je bedrijf? 

Zoek je naar een exceptioneel visitekaartje op of aan je pand? Voor onze reclame-uitingen passen wij robuuste en duurzame materialen toe voorzien van krachtige LED lampen. Onze LED letters bestaan uitsluitend uit hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele en lange levensduur.

Kortom, met LED reclame van 3TAC ben je verzekerd van kwalitatieve lichtreclame met een extreem hoge attentiewaarde. 

Veelgestelde vragen

ZIJN ER REGELS OMTRENT LED LETTERS AAN DE STRAAT?

Een vergunning is niet altijd nodig en is afhankelijk per gemeente. Wij adviseren u altijd een check bij de desbetreffende gemeente te doen. 3TAC heeft veel ervaring op het gebied van vergunningsaanvragen en nemen u dit graag uit handen.  

WAT IS JULLIE WERKGEBIED?

Wij zijn heel centraal gevestigd in Oss en voorzien heel Nederland van reclame. 

ZIJN LED LETTERS BESTENDIG TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN?

Onze LED letters worden aangebracht en ontwikkeld door zeer ervaren specialisten. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit materialen waarop wij jarenlange garantie kunnen geven. Hierdoor is het ook volledig bestand tegen alle weersomstandigheden.