de LED studio

LED interieur experience

Een eigen uitstraling qua licht in uw bedrijf.

Wilt u het interieur van uw bedrijf een persoonlijke en bijzondere sfeer geven? Dan is sfeervolle verlichting daarbij een “must”. Of u nu kiest voor Neon of LED verlichting, verlichting met een passende lichtkleur en lichtintensiteit is onontbeerlijk.

We geven u graag professioneel advies over de verschillende beschikbare soorten verlichting en maken voor u een praktisch maar vooral mooi en effectief verlichtingsplan. Uw winkel of bedrijfsruimte wordt optimaal en boven alles sfeervol verlicht.

Esprit stores

E-office interieurverlichting

AFAS Circustheater interieurverlichting

The GymSociety

Zo gaan wij aan de slag

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. Advies

We oriënteren graag samen om te kijken naar uw wensen en de daarin technische mogelijkheden. Desgewenst maken we een schets om het een en ander te visualiseren.

2. Offerte

Op basis van ons advies en gesprek ontvangt u een offerte. We houden rekening met uw gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord van de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp wat wordt gebruikt voor de productie van uw producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Uw gekozen product is klaar voor levering! De installatie vindt plaats in overleg op locatie door onze eigen vakmannen die volledig geschoold en gecertificeerd zijn.

Vertel ons je wensen en laten we om tafel gaan

Floor Timmers

Commercieel manager 3tac

Vertel mij je wensen dan gaan we meteen aan tafel!

LICHTPLAN OP MAAT

Wilt u voor uw bedrijf een lichtplan? Dan kan! Onze adviseurs helpen u graag. Wij nemen de verschillende mogelijkheden met u door en komen met u tot een plan, een lichtplan. U kunt bijvoorbeeld met meerkleurenlicht zélf de sfeer bepalen. Heeft u een restaurant waarbij u later op de avond de sfeerverlichting wilt aanpassen, dan kan dat.

3TAC levert decorverlichting in iedere vorm en in elke gewenste tint. De kleuren kunnen wordt vastgezet, kunnen in elkaar overlopen of zelfs overspringen.

Wij hebben jarenlange ervaring met lichtinstallaties: van (licht)plan tot uitvoering. Ook de duurzaamheid van de installatie is een vast onderdeel van het lichtplan. 3TAC heeft ervaring met zeer uiteenlopende toepassingen. Wij leveren aan topwinkels, restaurants en ook aan de grootste theaters van Nederland. En van kleinere horecagelegenheden tot aan grote casino’s.

Onze expertise gaat veel verder dan alleen lichtreclame aan buitengevels. Wij zijn ook uw partner wanneer het op lichtreclame voor binnen aankomt.

Goede signing is onzichtbaar

3TAC gaat verder waar anderen gaan beknibbelen

Wij werken vanuit een groene levensduurvisie. Geen woorden maar feiten. Door hoogwaardige basismaterialen en vakmanschap door bewezen techniek is de kans op uitval geminimaliseerd. Maar wel met behoud van hoogwaardige lichtkwaliteit voor de uitingen van de opdrachtgever. Ook na vele jaren.

Dus geen fletse lichtreclame, maar krachtig scherp licht, ook na vele jaren. 3TAC kan dit vooraf tonen en blijven waarmaken tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteit. Dit laatste wordt geborgd door het simpele feit van het hoogste niveau van certificering VCA, NEN-EN-ISO en MVO3.

Tevreden klanten zijn voor 3TAC echter iedere dag het beste bewijs.

Veelgestelde vragen

WAT IS EFFECTIEF BIJ INTERIEURVERLICHTING?

Dat hangt natuurlijk van het doel van een ruimte af. In een bedrijf en winkel moet men zich thuis voelen, prettig kunnen werken en producten moeten goed zichtbaar zijn. Een restaurant of theater stelt geheel andere eisen: sfeervol en variatie in lichtsterkte. 3TAC helpt u graag en maakt samen met u een lichtplan.

ZIJN ER VERSCHILLEN IN INTERIEURVERLICHTING?

Zeker, er is sfeerverlichting waarbij sfeer gecreëerd wordt met licht. Productverlichting, verlichting voor trappen en moeren, een zeer scala aan mogelijkheden. U kunt uw wensen benoemen en dat zal 3TAC concrete oplossingen bieden.

IS INTERIEURVERLICHTING DUUR?

De juiste vraag is: wat is het rendement van deze vorm van verlichting. En die is bij interieurverlichting top door de grote variatie voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling. Niet duur, wel effectief.

SAMENWERKEN MET 3TAC

AAN EEN PROJECT VOOR JOUW KLANT?

Ben je op zoek naar een lichtontwerper die jouw verhaal kan vertalen naar een verhelderend licht-kunstwerk?  Wat jouw verhaal ook is, wij vertalen het graag!

Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand of een hip restaurant, met gevoel voor vormgeving en kwaliteit wordt jouw totale project verzorgd. Vanaf de eerste schetsen tot aan de montage.