De LED studio

3TAC maakt jouw merk dag en nacht opvallend

Jouw merk mag gezien worden. Je hebt veel zorg en aandacht besteed aan de opbouw van jouw merk en wij besteden graag net zo veel aandacht aan het zichtbaar maken hiervan.

de mogelijkheden met led:

Lichtreclame

3TAC maak het verschil zichtbaar in lichtreclame: kwalitatieve en duurzame lichtreclame is bij ons de norm. Kies jij voor een standaard, doorsnee lichtreclame? Of voor een unieke maatwerk lichtoplossing van 3TAC?

Led schermen

Wil je naast lichtreclame nog meer te laten zien? Me LED schermen communiceer je op dynamische, visuele (en interactieve) wijze met je doelgroep.

Wat wij doen

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Jouw LED product is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

 

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar jouw ideeën! Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken! Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl .

 

precisiewerk voor het beste resultaat

een team van ervaren experts

3TAC bestaat uit een hecht team vol perfectionisten met oog voor detail. We smullen van technische vernieuwing en houden ervan om dingen net even mooier, efficiënter en verrassender te maken dan de standaard is.

De mogelijkheden in lichtreclame