onze Glasblazerij

Innovatief vakmanschap

Wij hebben als een van de weinige lichtreclame bedrijven in Nederland nog een eigen glasblazerij en kunnen zo creatief inspringen op uw lichtreclame vraag. Lichtreclame is bijna altijd maatwerk en vereist dan ook telkens weer een unieke kijk op elk project. Dit brengt met zich mee dat lichtreclame altijd een ambacht zal blijven en veel toepassingen niet machinaal te produceren zijn. 

Uniek ambacht

Het blazen en vormen van bijvoorbeeld neonbuizen is een proces wat nog steeds met de hand gedaan wordt en hiervoor hebben wij vakkundige experts in dienst die vrijwel elk ontwerp weten te realiseren. Wij zijn al jarenlang actief in de lichtreclame branche en hebben dan ook specialisten in dienst die elk finesse van het vak tot in de puntjes beheersen. Zo biedt 3TAC ook een opleiding tot glasblazer aan en hoopt hiermee dit schitterende en unieke ambacht in stand te houden. Het grote oplossend vermogen van 3TAC komt dus logischerwijs voort uit de lichtreclame-experts die wij in dienst hebben en die elke vorm van visuele communicatie voor u kunnen realiseren. Mede door de eigen glasblazerij en pompsysteem zijn wij snel, flexibel, maar kunnen we ook hoogwaardige kwaliteit leveren!

3TAC: AL JAREN EEN BEGRIP IN LICHTRECLAME

Wij zijn geen nieuwe speler op de markt als het gaat om fabriceren van unieke lichtreclame toepassingen en zijn al meer dan twintig jaar een begrip in Nederland. Wanneer u kiest voor 3TAC kiest u voor ervaring, vakkundigheid en een constant streven naar perfectie. Zo hebben wij onze eigen ontwerper in dienst maar ook een aantal glasblazers, monteurs enzovoorts, die al jaren onze klanten naar tevredenheid weten te helpen. Door deze smeltkroes van kennis leveren wij dus een kwalitatief hoogstaand product dat jaren mee zal kunnen gaan.

Wij denken proactief met onze klanten mee en weten vrijwel overal een mouw aan te passen. Onze kennis omtrent lichtreclame zorgt ervoor dat wij in elke situatie voor u een selectie kunnen maken omtrent de inzetbare middelen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen LED of Neon. 3TAC is dus al 20 jaar dé specialist lichtreclame.


  NEON SPECIALISTEN

  In onze glasblazerij werkt een team van echte specialisten die allen VCA-gediplomeerd zijn. Op het gebied van lichtreclame lopen wij altijd voorop zoals bijvoorbeeld bij het maken van kleuren. De glasblazerij maakt zijn eigen suspensie waardoor de kleurkwaliteit van de door ons geleverde producten altijd gegarandeerd is. Ook beschikken wij over ons eigen pompsysteem waardoor we een hoge productiecapaciteit weten te realiseren en dus snel kunnen inspelen op grote projecten. Een ander punt wat 3TAC onderscheidt is dat wij beschikken over een gediplomeerd lichtdeskundige. 3TAC is dus geen dertien-in-een-dozijn lichtreclame bedrijf en hoewel we ook gestandaardiseerd werk aan kunnen leveren zoals lichtbakken, autobestickering etc. Ligt onze kennis bij het maatwerk en het inspelen op uitdagende projecten.

  Streven naar perfectie

  Bij 3TAC leveren we kwalitatief hoogwaardige producten aan. Dit zorgt er bijna altijd voor dat de door ons geïnstalleerde lichtreclame jaren mee kan en nagenoeg geen onderhoud behoeft.

  “Neon, bijvoorbeeld, is een hele mooie vorm van reclame. Jammer is alleen dat de buitenwereld dat niet altijd ziet. Daar hoor je alleen verhalen over hoge onderhoudskosten en storingsgevoeligheid. Wat de neon lichtreclame van 3TAC betreft is dat absoluut niet terecht. Wij leveren reclameverlichting van de hoogste kwaliteit, met een lange levensduur, weinig onderhoudsbehoefte en veel aandacht voor duurzame en energiearme uitvoering. Daarom leveren wij vaak tot 5 jaar garantie op een lichtreclame installatie, wat een verzekering vaak overbodig maakt”

  – Rene Huizenga, directeur van 3TAC.

   

  Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC: bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl

  CREATIEVE TOEPASSINGEN VAN NEONVERLICHTING

  DeLamar

  Het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam is een voorbeeld van grensverleggende lichtreclame. De aankleding van dit gebouw vereiste een creatieve oplossing in zowel LED als neonverlichting en dit is precies wat 3TAC heeft geleverd. Meer informatie over het DeLaMar Theater van Joop van den Enden Producties vindt u op de projectpagina.

  3TAC ondersteunde ook diverse kunstprojecten met lichtdesign.