Doosletters

Doosletters zijn de perfecte manier om jouw bedrijf echt op te laten vallen en waarmee je moeiteloos meer klanten aanspreekt. Met doosletters kan je bijvoorbeeld jouw logo of reclame-uiting op een professionele manier inzetten, die naadloos aansluit bij de unieke uitstraling van je bedrijf. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de meest unieke en doelgerichte doosletters.

Wat zijn doosletters?

Doosletters zijn simpelweg lichtgevende, driedimensionale letters die worden gebruikt als lichtreclame. Iedereen kent de grote letters op bedrijfspanden van bijvoorbeeld Heineken wel. Doosletters zijn dé manier om jouw pand te laten opvallen en de aandacht te trekken van jouw klanten. Het straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Zo val je beter op en trek je meer nieuwe klanten aan. Doosletters kunnen we eenvoudig op de gevel monteren of bijvoorbeeld als een losstaand object.


Laat jouw bedrijf opvallen met doosletters op maat

Wat je ook wilt uitstralen als bedrijf, doosletters kunnen dit perfect overbrengen op jouw doelgroep. De mogelijkheden zijn enorm. Je kunt bij ons verlichte doosletters op maat laten maken in iedere vorm, grootte en kleur. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende materialen en vormen van verlichting. Bijvoorbeeld neon verlichting of indirecte- en directe verlichting. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug.

 

Doosletters LED Verlichting
Doosletters Autoschade Helmond
Gevelreclame Gartner
doosletters-1

Doosletters: een duurzame vorm van lichtreclame

Zijn doosletters eigenlijk wel duurzaam? Goede vraag. Met een simpel antwoord. Over het algemeen zijn doosletters erg duurzaam. Hiervoor maken wij tegenwoordig gebruik van de nieuwste innovatieve- en duurzame technologieën. LED verlichting is bijvoorbeeld 90% zuiniger dan een normale gloeilamp en gaat jarenlang mee. Namelijk zo’n 100.000 uur. Doordat LED verlichting geen kwik bevat is het tevens vrij eenvoudig te recyclen. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze doosletter projecten

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Waarom kiezen voor doosletters van 3TAC?

Wij zien het maken van doosletters als een echt ambacht en beseffen dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor zijn onze projecten altijd maatwerk, specifiek voor jouw onderneming en wensen. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzaam verlichte doosletters. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Wil jij ook opvallen? Neem dan contact op!

Bel voor advies