Reclamezuil

Hoe ondernemers moeiteloos meer klanten bereiken? En hoe jij hetzelfde kan doen? Dagelijks zijn er veel passanten of klanten die langs jouw pand komen. Je kunt hun aandacht niet trekken als je ze simpelweg niet aanspreekt. Door een opvallende reclamezuil maak jij een goede eerste indruk.

Reclamezuilen plaatsen op de juiste plek

Zou het niet geweldig zijn als je moeiteloos meer klanten kan aanspreken? Een reclamezuil is een losstaand reclamebord welke je kan gebruiken voor bewegwijzering, reclame-uitingen of om je logo op te plaatsen. Een groot voordeel van een reclamezuil is dat je hem op verschillende locaties kan plaatsen, zowel buiten als binnen. Veel gebruikte plekken zijn bij de ingang van je terrein, langs de weg, bij de ingang van je pand of binnen in je pand. Zo weten klanten en leveranciers je altijd te vinden. Een reclamezuil kun je volledig naar eigen inzicht ontwerpen en er zijn veel variaties mogelijk.
Reclamezuil Ibalo
LED Bord Romme
Reclamezuil KSP Metaal

Welke soorten reclamezuilen bestaan er?

Een reclamezuil is erg veelzijdig. Niet alleen de plaats van de zuil maar ook het formaat, het materiaal, het doel van de zuil, verlicht of onverlicht en zo kunnen we nog even doorgaan. Juist daardoor zijn er veel kansen om op te vallen. Waar een verlichte reclamezuil vroeger werkte met TL verlichting, gebruiken wij tegenwoordig LED, waardoor het stroomverbruik zo’n 90% lager is. Het jij een ingewikkeld idee? Dan wordt het voor ons pas echt interessant! Wij kraken graag onze hersenen over de meest uiteenlopende projecten.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze reclamezuil projecten

Waarom een reclamebord van 3TAC?

3TAC is een lichtreclame studio voor bedrijven die direct meer klanten willen bereiken. Met onze kennis en ervaring is geen project voor ons te gek. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We dagen onszelf uit en bedenken creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche. Specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame zijn onze specialiteit.
Bel voor advies