Reclameborden

Wij weten precies hoe het is om te moeten zoeken naar een geschikt reclamebord. De keuze is enorm en waar moet je beginnen? Een reclamebord moet wel bij je huisstijl passen en de klantbeleving bevorderen. Hoe ga je dat aanpakken?

Werkt dat wel, zo’n reclamebord op je gevel?

Wil je opvallen met jouw bedrijf? Dan is het belangrijk dat mensen je van ver kunnen herkennen. Bij een reclamebord gaat het om de uitstraling van je pand, herkenbaarheid en zichtbaarheid. Met een reclamebord kun jij een onvergetelijke eerste indruk maken. Denk je aan een mooi vormgegeven bord of een spandoek in een frame? Een reclamebord voor buiten of toch binnen? Aan de gevel of toch langs de weg? Er zijn veel keuzes en mogelijkheden voor jouw project. Met 30 jaar aan ervaring geven we je graag het juiste advies.

Valt een reclamebord wel genoeg op?

Ja zeker, tenminste als je daarvoor zorgt. Een reclamebord is voor de mensen die op zoek zijn naar jouw pand cruciaal. Ze zien direct waar ze je kunnen vinden. Maar je wil ook opvallen voor passanten. Houd jouw boodschap kort maar krachtig. De meeste mensen hebben geen tijd om een lange tekst te lezen. Dit geldt voor een reclamebord met logo net zoals voor een reclamebord met een (tijdelijke) actie. Daarnaast zorg je voor een opvallende plek. Wij hebben 30 jaar ervaring in het vak en kunnen je hier met liefde en plezier in adviseren.

PROJECTEN

Bekijk al onze reclamebord projecten

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting

Waarom een reclamebord van 3TAC?

3TAC is een lichtreclame studio voor bedrijven en particulieren die direct meer klanten willen bereiken. Wij bieden een full service project waarbij we je van A tot Z ondersteunen op elk vlak. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk. Met onze kennis en ervaring is geen project voor ons te gek. Sterker nog. Specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame zijn onze specialiteit.
Bel voor advies