Reclameborden

Wil je als bedrijf opvallen en de aandacht trekken van potentiële klanten? Dan is het laten maken van een opvallend reclamebord een slimme zet. Reclameborden kunnen namelijk dienen als een krachtig middel om jouw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Benieuwd hoe de inzet van reclameborden voor jou kan werken? Wij geven je uitleg en helpen je hier graag bij!

Wat is een reclamebord?

Een reclamebord is een visuele vorm van reclame die vaak wordt gebruikt om een bedrijf, product of dienst te promoten. Het is een bord dat is ontworpen om op te vallen en de aandacht te trekken van voorbijgangers, potentiële klanten en andere doelgroepen. Reclameborden kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, zoals hout, metaal, kunststof of glas, en kunnen variëren in grootte en vorm. Je hebt reclameborden voor binnen of buiten en het is een effectieve manier om een boodschap over te brengen aan een groot publiek.

Een reclamebord is een effectieve manier om jezelf te onderscheiden van concurrenten en je naamsbekendheid te vergroten. Met een opvallend en creatief ontwerp valt jouw reclamebord op tussen alle andere uitingen in de omgeving en kan het zelfs een iconisch kenmerk worden voor jouw bedrijf. Denk je aan een mooi vormgegeven bord of een spandoek in een frame? Een reclamebord voor buiten of toch binnen? Aan de gevel of toch reclameborden langs de weg? Er zijn veel keuzes en mogelijkheden voor jouw project. Met 30 jaar aan ervaring geven wij je graag het juiste advies.


LED reclameborden

Als je wilt dat je reclamebord echt opvalt, is het een goede keuze om het te laten verlichten. Dit kan met behulp van verschillende soorten verlichting, zoals neon LED verlichting of neon verlichting. Het grote voordeel van een verlicht reclamebord is dat het niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts zichtbaar is. Zo zorg je ervoor dat je boodschap altijd en overal wordt gezien. Daarnaast geeft een verlicht reclamebord ook nog eens een professionele uitstraling aan jouw bedrijf of organisatie. Bij 3TAC hebben we verschillende oplossingen om jouw reclamebord op een unieke en opvallende manier te verlichten.Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze pagina over led reclame.

Zo val jij op met reclameborden!

Kanters Gevelrelame
Van Vlijmen Gevelreclame
Heineken Schiphol Gevel LED

Tips voor reclameborden

Benieuwd hoe jij ervoor zorgt dat je reclamebord genoeg opvalt? Wij vertellen je graag een aantal punten waar je op kunt letten:


Ten eerste is de locatie van het reclamebord belangrijk. Zorg dat het bord op een goed zichtbare plek staat, bijvoorbeeld langs een drukke weg of in een winkelstraat. Daarnaast is het belangrijk dat het reclamebord groot genoeg is, zodat het van een afstand al opvalt. Een te klein bord kan makkelijk over het hoofd worden gezien.

Daarnaast is het design van het reclamebord belangrijk. Zorg voor een opvallend ontwerp met een duidelijke boodschap. Gebruik kleuren die in het oog springen en zorg dat de tekst groot genoeg is om vanaf een afstand te kunnen lezen. Kies daarnaast voor een lettertype dat goed leesbaar is.

Een verstandige keuze voor jouw reclamebord is om het te voorzien van verlichting. Door gebruik te maken van licht valt jouw reclame nog meer op tussen de andere soorten reclame en blijft het ook in het donker zichtbaar. Bij 3TAC hebben we talloze ideeën en oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw reclamebord gegarandeerd 100% opvalt.

Tot slot is het van belang om het reclamebord regelmatig te onderhouden. Zorg dat het bord schoon is en de verlichting goed werkt, zodat het op elk moment van de dag er mooi bij staat.

PROJECTEN

Bekijk al onze reclamebord projecten

The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Wij maken reclameborden volledig naar jouw wens

Wij begrijpen dat een reclamebord verschillende voordelen kan bieden voor jouw bedrijf of organisatie. Zo is een reclamebord een uitstekend middel om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te informeren over jouw producten of diensten. Een goed ontworpen en strategisch geplaatst reclamebord kan jouw merk bekendheid geven en zorgen voor herkenning bij voorbijgangers.


Daarnaast kan een reclamebord helpen om jouw bedrijf te positioneren als een professionele en betrouwbare partij in de markt. Een goed verzorgd reclamebord straalt namelijk kwaliteit uit en kan daarmee bijdragen aan een positief imago van jouw bedrijf. Tot slot kan een reclamebord een effectieve manier zijn om jouw omzet te verhogen, doordat het kan zorgen voor meer naamsbekendheid, meer traffic en dus meer potentiële klanten. Kortom, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een reclamebord als onderdeel van jouw marketingstrategie. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen


Wat kost een reclamebord laten maken?


De kosten voor het laten maken van een reclamebord kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het bord, het materiaal dat wordt gebruikt, het ontwerp en de verlichting opties. Bij 3TAC kunnen wij je helpen bij het maken van een reclamebord dat past bij jouw budget en wensen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.


Kan ik zelf het ontwerp van mijn reclamebord aanleveren?


Ja, het is mogelijk om zelf het ontwerp van jouw reclamebord aan te leveren. Bij 3TAC geven we je graag de vrijheid om jouw eigen ideeën te laten zien. Het is wel belangrijk dat het ontwerp voldoet aan bepaalde specificaties om ervoor te zorgen dat het reclamebord goed leesbaar is en er professioneel uitziet. Mocht je zelf niet in staat zijn om een ontwerp te maken, dan kunnen onze ontwerpers je hierbij helpen en adviseren over het beste ontwerp voor jouw reclamebord.


Is een reclamebord alleen voor buiten?


Een reclamebord kan zowel voor binnen als buiten worden gebruikt. Voor buitenreclameborden wordt meestal gebruikgemaakt van materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en zonlicht. Binnen reclameborden hebben minder bescherming nodig tegen deze elementen, omdat ze niet worden blootgesteld aan dezelfde weersomstandigheden. Het type reclamebord dat je nodig hebt, hangt af van waar je het voor wilt gebruiken en welke materialen het beste bij jouw wensen en behoeften passen.

Bel voor advies