Neonverlichting

Neon verlichting is een uitstekende manier om jouw bedrijf op te laten vallen tussen de dagelijkse tsunami van reclame. Een felgekleurde voorgevel met je logo of prachtig interieur, gemaakt van neon, zorgt voor erkenning en geeft je merk een fantastische uitstraling. Neon reclame is een enorm populaire manier van bedrijfsreclame. Vooral vanwege de duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Wij kunnen je hier mee helpen!

Laat jouw bedrijf opvallen met unieke neon verlichting

Authentiek, professioneel, bijzonder, creatief, sfeer- en stijlvol. Wat je ook wilt uitstralen? Neon reclame verrijkt op een unieke wijze de beleving van je merk. Maar neon licht laten maken gaat echter verder dan alleen maar een stel verlichte letters, tekst of logo’s op je gevel. Met totaalconcepten voor winkels, horeca en bedrijfskantoren zorgen wij voor een ultieme zichtbaarheid, herkenbaarheid en beleving van jouw bedrijf.


Neon reclame als kunst

Neon heeft een unieke warme uitstraling en in combinatie met het hand gebogen glaswerk geeft het date echte wauw-effect. Hierdoor is neon perfect voor kunstzinnige projecten en objecten. Hoe gekker en uitdagender het project, hoe leuker wij het vinden. Dus wil jij ​​neon verlichting laten maken in de vorm van een kunstwerk of heb jij een creatief project met neon letters? Neem dan direct contact met ons op!

PROJECTEN

Bekijk hier al onze neon reclame projecten

Waarom neon verlichting laten maken door 3TAC?

Jij wilt dat jouw bedrijf opvalt. Wij doen dat op een innovatieve en duurzame manier. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Dit maakt ons voorlopers in onze branche. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug.


Wist je dat wij als één van de weinigen in Nederland beschikken over een eigen glasblazerij.

Altijd neon verlichting op maat voor jouw bedrijf

Wij zien het maken van neon reclame als een echt ambacht en beseffen dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor zijn onze projecten altijd maatwerk, specifiek voor jouw onderneming en wensen. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame neon verlichting. Van een eenvoudig neon reclamebord tot een complex kunstwerk, niks is ons te gek.

Bekijk ook ons neon atelier

Bel voor advies