Neonverlichting

Stel je voor. Je loopt door het centrum van de stad en wordt overal verleid door posters en reclameborden. De een nog groter dan de ander. Je bent zo gewend geraakt aan al deze vormen van reclame dat je er zo goed als blind voor bent geworden. Hoe spring jij als bedrijf er nou tussenuit in deze tsunami aan reclame? Je oog valt op een felgekleurde voorgevel van een bekende winkelketen. Ze hebben hun logo in neon verlichting op de voorgevel geplaatst. Dat valt op! Hoe kan dat voor jou werken?

De kracht van neonverlichting voor jouw bedrijf

Neon verlichting kan jouw bedrijf laten opvallen. Door de neonletters word je snel herkend en springt jouw gevel of interieur er absoluut uit. Maar neonverlichting gaat verder dan alleen maar verlichte letters of logo’s. Wij verzorgen ook totaalconcepten voor winkels, horeca en bedrijfskantoren voor een ultieme zichtbaarheid, herkenbaarheid en beleving.

Neon als kunst

Neonverlichting heeft een unieke warme uitstraling en in combinatie met het handgebogen glaswerk geeft het dat wow-effect. Hierdoor leent neon zich perfect voor kunstzinnige projecten en objecten. Hoe gekker en uitdagender het project, hoe leuker wij het vinden. Dus heb jij het idee om neon te verwerken in jouw kunstwerk of wil je een compleet kunstwerk van neon? Dan komen wij graag in contact met jou!

PROJECTEN

Bekijk hier al onze neon projecten

Waarom neonverlichting van 3TAC?

Innovatief zijn en duurzaamheid spelen al jarenlang een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Juist omdat onze branche niet direct te boek staat als duurzaam, willen wij laten zien dat wij gebruik maken van de nieuwste innovaties op het gebied van lichtreclame. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche.

Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug. Dankzij deze ervaring hebben we een brede technische kennis, kunnen we snel leveren en voorzien we tijdig problemen. Bovendien beschikken wij als één van de weinigen in Nederland over een eigen glasblazerij. Hier werkt een ervaren en hecht team van vaklui dagelijks aan de mooiste neon creaties. Hierbij staan techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel.

Maatwerk Voor ons is neon een ambacht en alle klussen die wij doen is daarom ook maatwerk. Heb je in ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij kraken graag onze hersenen over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame van een eenvoudig neon reclamebord tot een complex kunstwerk.

Bekijk ook ons neon atelier
Bel voor advies