Neon verlichting

Neon verlichting is een uitstekende manier om jouw bedrijf op te laten vallen in de dagelijkse tsunami van reclame. Een felgekleurde voorgevel met een neon bord of neon logo, zorgt voor erkenning en geeft je merk een fantastische uitstraling. Neon reclame op maat is een enorm populaire manier van bedrijfsreclame. Vooral vanwege de duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Benieuwd hoe neon verlichting voor jou kan werken? Wij geven je uitleg en helpen je graag!

Hoe werkt neon verlichting?

De werking van neonverlichting is simpel uit te leggen. Het wordt namelijk opgewekt door een gasontlading in een glazen buis gevuld met het edelgas neon. Deze gasontlading ontstaat wanneer er een hoge spanning gecreëerd wordt tussen de uiteinden van de glazen buis. Wanneer deze ontlading plaatsvindt, zendt het neongas een licht uit: het neonlicht. Wij beschikken als één van de weinigen in Nederland over een eigen glasblazerij. Hierdoor kunnen we al jouw wensen laten uitkomen.


Neon verlichting versus LED neon verlichting

Er zijn verschillende verschillen te benoemen tussen neon verlichting en LED neon verlichting. Wij zetten ze even voor je op een rij.


Materiaal

Neon verlichting is gemaakt van glas. Dit glas wordt verhit en vervolgens in de vorm gebracht die jij wilt. LED neon daarentegen is niet gemaakt van glas. Voor LED neon wordt gebruikgemaakt van flexibel materiaal zoals siliconen.


Inhoud

Een tweede verschil is de inhoud van de verlichting. Neon verlichting bevat het edelgas neon, terwijl LED neon verlicht wordt met behulp van LED-lampen.


Levensduur

Ook de levensduur verschilt wanneer je neon verlichting en LED neon met elkaar vergelijkt. Neon verlichting kan tot wel 25.000 branduren mee gaan. LED neon verlichting gaat nog een stapje verder: de branduren kunnen hierbij oplopen tot wel 50.000.

Neon heeft een unieke warme uitstraling en in combinatie met het hand gebogen glaswerk geeft het een echt wauw-effect. Hierdoor is neonverlichting perfect voor kunstzinnige projecten en objecten. Hoe gekker en uitdagender het project, hoe leuker wij het vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor neon teksten, neon borden, een neon logo of een zelfontworpen neon sign. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug.

.

Wat is er mogelijk met neon verlichting?

neon-1
Polly Maggoo Neonverlichting
neon-6
neon-4
neon-3
neon-5

Neon verlichting, hoe val je op?

Wij begrijpen dat je wilt dat jouw bedrijf opvalt. Wij doen dit dan ook graag voor jou op een innovatieve en duurzame manier. Iedere dag dagen we onszelf weer uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Dit maakt ons voorlopers in onze branche. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Zo draaien wij onze handen niet om voor een mooie neon tekst, neon logo of neon sign.


Neon als reclame

Neon reclame verrijkt op een unieke wijze de beleving van je merk. Maar neon verlichting laten maken gaat echter verder dan alleen maar een stel verlichte letters, tekst of logo’s op je gevel. Met totaalconcepten voor winkels, horeca en bedrijfskantoren zorgen wij voor een ultieme zichtbaarheid, herkenbaarheid en beleving van jouw bedrijf. Zonder problemen verwerken wij de kleuren, vormen, logo’s en bedrijfsinformatie in de neonverlichting. Zo breng je precies de boodschap over die jij wilt. Op de pagina gevelreclame vertellen we je hier graag meer over.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze neon reclame projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

Ome Toon

Een gave Neon look gemaakt van LED

De Gruyter Fabriek

Authentieke Neon reclame boven op het gebouw

Neon verlichting volledig naar jouw wensen

Wij zien het maken van neon reclame als een echte ambacht en beseffen dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor zijn onze projecten altijd maatwerk en daardoor specifiek voor jouw onderneming en naar jouw wensen. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame neon verlichting. Van een eenvoudig neon reclamebord tot een complex kunstwerk, niks is ons te gek. Benieuwd wat wij kunnen realiseren voor jou? Neem dan snel contact met ons op!


Eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons neon atelier

Bel voor advies