Lichtbakken

Je kent het wel, volle winkelstraten en winkelcentra waarbij de naam van de winkel wordt verlicht. Van tientallen meters afstand herken je de winkel waar je naar op zoek bent. Lichtbakken zijn één van de allerpopulairste manieren om je bedrijf te laten opvallen.

Is dat iets voor mij, zo’n lichtbak?

Wil je op een opvallende manier laten zien waar jouw klant moet zijn? En wil je alle vrijheid hebben om dit naar je eigen smaak te doen? Dan is het antwoord: ja, zo’n LED bak is iets voor jou. Een lichtbak moet aansluiten bij je huisstijl en gelukkig is dat geen enkel probleem. Een voordeel van een lichtbak is namelijk dat deze volledig naar eigen smaak te ontwerpen is. Ideaal!

Ik hoor je denken: ‘is een lichtbak wel duurzaam?’

Over het algemeen is lichtbak reclame erg duurzaam. Door de moderne LED technologie verbruikt een lichtbak zo’n 90% minder energie dan toen ze nog met gloeilampen werkte. Daarnaast gaat een lichtbak jarenlang mee. Voor ons speelt duurzaamheid al jaren een belangrijke rol. Wij zijn hierin voorlopers in onze branche.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze lichtbak projecten

Waarom een lichtbak van 3TAC?

Al 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van lichtbakken. Deze ervaring maakt dat geen lichtbak voor ons te gek is. Heb jij een bijzonder idee? Wij deinzen nergens voor terug. Dankzij deze ervaring hebben we een brede technische kennis, kunnen we snel leveren en voorzien we tijdig problemen. Wij bieden een full service project waarbij we je van A tot Z ondersteunen op elk vlak. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk. Daarnaast hebben wij alle expertise onder één dak. Zo kunnen wij onze kwaliteit blijven waarborgen.
Bel voor advies