Lichtbakken

Wil jij de hele dag aandacht trekken van voorbijgangers? Lichtbak reclame is een efficiënte en uitstekende manier om echt op te vallen! Lichtbakken met led verlichting zorgt voor erkenning en geeft je merk een fantastische uitstraling. In de reclamewereld zijn lichtbakken enorm populair, omdat ze beter opvallen in vergelijking met reguliere reclameborden. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Wij kunnen je hier mee helpen!

24/7 opvallen met unieke lichtbak reclame

Een lichtbak is een reclamebord dat wordt verlicht door led verlichting. Lichtbak reclame dient als uithangbord voor jouw bedrijf en moeten aansluiten bij je huisstijl. Door een lichtbak te laten maken zorg je ervoor dat je bedrijf 24 uur per dag zichtbaar blijft. Of het nu licht is of donker, regenachtig of mistig, lichtbak reclame valt altijd op, ook van een verre afstand. 

Wist je dat lichtbakken met led verlichting erg duurzaam zijn? Led lichtbakken verbruiken tot 90% minder energie dan traditionele verlichting. Dit maakt lichtbakken een duurzame oplossing waar je jaren profijt van hebt. 

De mogelijkheden van lichtbak reclame

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden binnen signing enorm. Dit geldt ook voor lichtbak reclame. Je kunt onder andere kiezen uit rechthoekige, ronde of ovale lichtbakken. Het voordeel van een lichtbak is dat je deze volledig naar eigen smaak kunt laten ontwerpen. Wil jij geen standaard lichtbak, maar liever een speciale vorm? Ook dat is mogelijk.

Lichtbak reclame
led lichtbak reclame
Lichtbak reclame maken

PROJECTEN

Bekijk hier al onze lichtbak projecten

Wat maakt lichtbak reclame van 3TAC uniek?

Jij wilt dat jouw bedrijf opvalt. Wij doen dat op een innovatieve en duurzame manier. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Dit maakt ons voorlopers in onze branche. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug.

Altijd lichtbak reclame op maat voor jouw bedrijf

Wij zien het maken van lichtbak reclame als een echt ambacht en beseffen dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor zijn onze projecten altijd maatwerk, specifiek voor jouw onderneming en wensen. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtbak reclame. Van een metershoge lichtbak die je van honderde meters afstand kunt zien. Tot een verlichte lichtbak met informatie van een winkelcentrum. Niks is ons te gek.

Bel voor advies