Lichtbak reclame

Lichtbak reclame is een krachtige en effectieve manier om jouw bedrijf of boodschap in de schijnwerpers te zetten. Bij 3TAC kunnen we dit ook nog eens op een creatieve manier doen. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag om meer zichtbaarheid te creëren. Al meer dan 30 jaar doen wij dit werk met veel plezier en dat is ook goed terug te zien in het eindresultaat. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Wat is lichtbak reclame?

Een LED-verlicht reclamebord, ook wel lichtbak genoemd, garandeert de hele dag door continue zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ongeacht de lichtomstandigheden, of het nu dag of nacht is, helder of mistig, lichtbakreclame weet altijd de aandacht te trekken. Het is algemeen belend dat LED-lichtbakken zeer duurzaam zijn. Vergeleken met conventionele verlichting verbruiken LED-reclamelichtbakken tot 90% minder energie, waardoor ze een milieuvriendelijke oplossing zijn die op de lange termijn voordelen zal opleveren.

Een van de grootste voordelen van lichtbak reclame is kort hierboven ook a genoemd, namelijk de continue zichtbaarheid. Dag en nacht springt jouw boodschap eruit, waardoor je bedrijf altijd in de gedachten van potentiële klanten blijft. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog. Kies je voor lichtbak reclame dan krijg je ledverlichting. Het gebruik van ledverlichting verbruikt tot wel 50% minder dan tl-verlichting. Bij het kiezen voor lichtbak reclame heb je de mogelijkheid om een ontwerp te creëren. Van bedrijfslogo’s tot specifieke kleuren, lichtbakken kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Benieuwd wat alle opties zijn? Neem gerust contact op met onze specialisten.

De voordelen van lichtbak reclame

Lichtbak reclame
led lichtbak reclame
Lichtbak reclame maken
Lichtbakken-1
lichtbak neon
Intellectual heritage bibliotheek utrecht

De mogelijkheden binnen lichtbak reclame

De mogelijkheden voor lichtbak reclame is grenzeloos in de wereld van vandaag. Wanneer je voor 3TAC kiest, kan je erop vertrouwen dat u een ongeëvenaard eindresultaat ontvangt. Je bij ons terecht voor diverse standaardvormen, zoals rechthoekige, ronde en ovale lichtbakken. Daarnaast bieden wij neonletters naar keuze. Als je een geheel unieke vorm wenst, zijn wij meer dan in staat om aan je verzoek te voldoen. Sterker nog, we houden van uitdagingen en vinden het geweldig om ze aan te pakken!
De prijzen voor het laten maken van een lichtbak kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het formaat van de lichtbak, het ontwerp en de gebruikte materialen en verlichtingstechnologie mee. Ook de eventuele montage- en installatiekosten kunnen bijdragen aan de totale kosten van de lichtbak. Daarom is het lastig om een exacte prijs te geven zonder meer informatie over de specifieke wensen en eisen van de klant. Vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan bij 3TAC!

Prijzen van lichtbak reclame

PROJECTEN

Bekijk hier al onze lichtbak reclame projecten

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting
Bel voor advies