Licht reclame

Bij 3TAC weten we dat licht reclame van cruciaal belang is om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Daarom helpen wij je graag met opvallen! Je kan bij ons kiezen uit verschillende licht reclame zodat het past bij de huisstijl en jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Waarom kiezen voor licht reclame?

Met lichtreclame kan je jouw bedrijf op elk moment van de dag zichtbaar maken. Of het nu dag of nacht is, met aantrekkelijk ontworpen lichtreclame trek je de aandacht van voorbijgangers en vergroot je de bekendheid van jouw merk. Het is een unieke manier om het bedrijf constant in de schijnwerpers te zetten. Bij lichtreclame gaat het niet alleen om het tonen van de bedrijfsnaam in licht. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan creatieve ontwerpmogelijkheden, zoals LED-reclame en verlichte gevelreclame. Ontdek de mogelijkheden en laat uw bedrijf stralen!

Zoals hierboven kort benoemd zijn er meerdere mogelijkheden met licht reclame. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Led reclame

LED-reclame is niet alleen energiezuinig, maar ze zorgen ook voor levendige en heldere kleuren. Ze zijn de ideale keuze om jouw bedrijfslogo en slogan op een indrukwekkende manier weer te geven. Met deze lichtbakken kan je de boodschap op een opvallende manier overbrengen.

Gevelreclame

Geef je bedrijfspand een vleugje elegantie met verlichte gevelletters. Je kan kiezen uit diverse stijlen en lettertypen, zodat je de uitstraling van je merk kunt personaliseren naar eigen voorkeur.

Neon verlichting

Neon straalt een bijzondere warmte uit en in combinatie met de hand gebogen glaswerk zorgt het voor een echt wow-effect. Daarom is neonverlichting ideaal voor creatieve projecten en objecten.

De soorten licht reclame

Lichtbak reclame
led lichtbak reclame
Lichtbak reclame maken
Lichtbakken-1
lichtbak neon
Intellectual heritage bibliotheek utrecht

Kies voor 3TAC als partner voor jouw licht reclame

Onze deskundige teamleden staan graag voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies over welke vorm van lichtreclame het meest geschikt is voor jouw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke kenmerken heeft en daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze licht reclame projecten

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Heineken Schiphol

Groene lichtreclame met duurzame LED-verlichting
Bel voor advies