LED Schermen

Ben je ooit op Times Square geweest? De enorme billboards in New York die dag en nacht de meest mooie reclames laten zien, spreken voor velen tot de verbeelding. Het is een indrukwekkend gezicht. Kan zo’n groot LED scherm ook voor jouw bedrijf het wow-gevoel overbrengen op je klant?

Waarom een LED scherm het wow-gevoel kan overbrengen

Een LED bord is simpel gezegd een groot TV scherm waar je jouw content op kan vertonen. Zo kun je inspelen op de orde van de dag zoals het weer of het laatste nieuws en kun je jouw klanten telkens verrassen met jouw LED reclamebord. Daarnaast is ongeveer 90% van wat onze hersenen opnemen visueel en dat betekent dat we een filmpje of plaatje duizenden keren sneller verwerken dan een platte tekst. Door plaatjes en filmpjes te tonen op een LED scherm blijf je dus sneller en langer hangen bij de klant.

Is LED lichtreclame niet slecht voor het milieu?

Nee, dat is het zeker niet! LED verlichting is erg duurzaam in stroom en onderhoud en is makkelijk recyclebaar. Zo is LED ongeveer 90% zuiniger dan een gloeilamp en gaat een LED scherm tot zo’n 100.000 uur mee. Daarnaast bespaar je veel papier en energie op offline reclame zoals bijvoorbeeld folders. Folders moeten bij elke kleine wijziging opnieuw gedrukt worden, terwijl je een LED scherm met één druk op de knop kunt aanpassen.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze LED Scherm projecten

De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!

Waarom een LED scherm van 3TAC?

Wil jij een stukje Times Square naar jouw bedrijf halen? Dan kunnen wij je helpen. 3TAC is een lichtreclame studio voor bedrijven die direct meer klanten willen bereiken. Met onze kennis en ervaring is geen project voor ons te gek. Wij bieden een full service project waarbij we je van A tot Z ondersteunen op elk vlak. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We dagen onszelf uit en bedenken creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche.
Bel voor advies