LED Reclame

LED reclame is de perfecte manier om op te vallen en werkt als een echt visitekaartje van je bedrijf. Een LED reclamebord met je logo of een bedrijfsboodschap zorgt voor erkenning en geeft je merk een prachtige uitstraling. LED lichtreclame is een populaire vorm van bedrijfsreclame. Ben je bijvoorbeeld ooit op Times Square geweest? Een indrukwekkend beeld! Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Wij kunnen je hier mee helpen.

Laat jouw bedrijf opvallen met unieke LED reclame

Grote LED reclameborden langs de snelweg of een dynamische menukaart in LED verlichting voor een restaurant. Er zijn verschillende manieren om LED reclame in te zetten voor jouw bedrijf. Een ding is zeker: met op maat gemaakte LED reclame is je boodschap op ieder moment van de dag perfect zichtbaar.


LED reclame voor jouw bedrijfspand

Ben jij op zoek naar een manier om jouw kantoor of bedrijfspand dat echte wow-effect te geven? Dan past LED reclame perfect bij jouw bedrijf. Met totaalconcepten voor winkels, bedrijfspanden en kantoren zorgen wij voor een ultieme zichtbaarheid, herkenbaarheid en beleving van jouw merk. Hoe gekker en uitdagender het project, hoe leuker wij het vinden. Neem direct contact met ons op en realiseer prachtige LED reclame voor jouw bedrijfspand.

LED reclameborden: een duurzame vorm van reclame

Zijn LED reclameborden duurzaam? Zeker weten! LED lichtreclame is erg duurzaam, onderhoudsarm en is makkelijk recyclebaar. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de nieuwste innovatieve- en duurzame technologieën. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu.

Wist je dat LED ongeveer 90% zuiniger is dan een gloeilamp en tot zo’n 100.000 uur mee gaat?

PROJECTEN

Bekijk hier al onze LED Scherm projecten

De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!

Waarom LED lichtreclame laten maken door 3TAC

Wij weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is. Daarom vinden wij dat LED reclame dat ook moet zijn. Onze projecten zijn altijd maatwerk, specifiek voor jouw onderneming en wensen. Gebruik ons vakmanschap en jarenlange ervaring en samen zorgen we voor een uniek en onderscheidend totaalconcept dat naadloos aansluit bij jouw merk. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame LED reclame.
Bel voor advies