LED Bord Reclame

Een LED bord is de perfecte manier om op te vallen. Het is een mooi, uniek en opvallend visitekaartje voor je bedrijf. Het zorgt voor erkenning en het geeft je bedrijf een prachtige uitstraling. Je ziet LED borden als reclame steeds meer. Ben je bijvoorbeeld ooit op Times Square geweest? Een indrukwekkend beeld! Benieuwd hoe een LED bord als reclame voor jouw bedrijfspand kan werken? Wij adviseren je graag!

Wat is LED reclame?

LED reclame is dé manier om jouw kantoor of bedrijfspand dat echte wow-effect te geven. Met totaalconcepten voor winkels, bedrijfspanden en kantoren zorgen wij voor een ultieme zichtbaarheid, herkenbaarheid en beleving van jouw merk. Hoe gekker en uitdagender jij de LED reclame wilt, hoe leuker wij het vinden. Een LED bord ter reclame wordt vaak gebruikt als buitenreclame. Vooral op plekken waar veel verkeer of mensen komen. Je valt met LED reclame namelijk enorm op!
LED staat voor Light Emitting Diode. LED is een diode in een kleine doorzichtige behuizing. Je kunt LED reclameborden in vele verschillende kleuren, vormen en maten laten maken. Zo kun je bij LED reclame denken aan: LED letters of panelen, LED lichtbakken, verlichte LED reclamezuilen of LED reclameborden. Neem contact met ons op en wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen!

Hoe werkt een LED bord als reclame?

LED Reclame Central park Utrecht
De La Mar Theater Gevelrelame
LED Scherm BMW
led-1

Wat zijn de voordelen van LED reclame?

Wanneer je kiest voor LED reclame, zoals reclamepanelen of reclameborden, dan zitten hier een aantal mooie voordelen aan vast:

– LED reclame is duurzaam. Het gaat lang mee, wordt gemaakt van de nieuwste innovatieve- en duurzame technologieën en het is makkelijk recyclebaar. Wist je dat LED ongeveer 90% zuiniger is dan een gloeilamp en tot zo’n 100.000 uur mee gaat?

– LED reclame heeft weinig onderhoud nodig. Het is belangrijk dat je af en toe controleert of laat controleren of alles het nog doet. Verder hoef je vrijwel geen onderhoud te plegen aan LED borden.

– LED reclame is opvallender dan andere reclame. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat dynamische beelden veel meer aandacht opleveren. Het wordt meer bekeken, het is zichtbaar van een grotere afstand en voorbijgaand verkeer kijkt er langer naar.

LED reclame is uniek en maken wij volledig naar jouw wensen. Hierdoor kunnen we geen vaste prijzen of indicaties geven. Wel kan je natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Vertel hierin wat je precies wilt, wat je wensen zijn en wij geven je passend advies en een mooie prijsofferte.

Wat kosten LED reclameborden?

PROJECTEN

Bekijk hier al onze LED projecten

De La Mar Theater

Spectaculaire gevelverlichting in stijl!

LED bord als reclame voor jouw bedrijf

Wij weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is. Daarom vinden wij dat LED bord reclame dat ook moet zijn. Onze projecten zijn altijd maatwerk en hierdoor specifiek voor jouw onderneming en wensen. Gebruik ons vakmanschap en jarenlange ervaring en samen zorgen we voor een uniek en onderscheidend totaalconcept dat naadloos aansluit bij jouw merk. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van kloppen! Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame LED reclame. Wil jij ontdekken of LED reclameborden de ideale oplossing zijn voor meer zichtbaarheid voor jouw bedrijfspand? Wij maken LED lichtreclame op maat en volledig naar wens. Al sinds jaar en dag. Ontdek de mogelijkheden van LED bord reclame voor jouw bedrijfspand en ervaar de enorme voordelen.
Bel voor advies