Doosletters

Wil jij graag opvallen met jouw bedrijf en moeiteloos meer klanten aanspreken? Dan is het een goed idee om jouw logo of reclame te laten opvallen met doosletters. Wij weten precies hoe het voelt om op zoek te gaan naar de ideale lichtreclame. Dat is een hoop werk en er is veel te kiezen. Hoe kunnen doosletters voor jou werken?

Wat zijn doosletters?

Doosletters zijn simpelweg lichtgevende, driedimensionale letters die worden gebruikt als lichtreclame. Iedereen kent de grote letters op bedrijfspanden van bijvoorbeeld Heineken wel. Dit is een goed voorbeeld van doosletters. Deze vorm van lichtreclame is dé manier om jouw pand te laten opvallen en de aandacht te trekken van jouw klanten. Het straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Je kan zo beter opvallen en meer klanten aantrekken. Doosletters kunnen op de gevel gemonteerd worden of gemonteerd worden als losstaand object.

Is dat wel duurzaam, zo’n doosletter?

Goede vraag. Met een simpel antwoord. Over het algemeen zijn alle lichtreclame varianten erg duurzaam. Waar er vroeger gebruik werd gemaakt van TL verlichting of gloeilampen hebben we tegenwoordig veel duurzamere technologieën. Zo is LED verlichting 90% zuiniger dan een normale gloeilamp en gaat LED jarenlang mee. Namelijk zo’n 100.000 uur. Daarnaast bevat LED verlichting geen kwik en is daarom erg goed te recyclen.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze doosletter projecten

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Waarom 3TAC?

3TAC is een lichtreclame studio voor bedrijven die direct meer klanten willen bereiken. Wij bieden een full service project waarbij we je van A tot Z ondersteunen op elk vlak. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We dagen onszelf uit en bedenken creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche.
Bel voor advies