Doosletters

Doosletters zijn de perfecte manier om jouw bedrijf op te laten vallen. Je kan hiermee jouw logo of reclame-uiting op een professionele manier inzetten. Al onze doosletters worden op maat gemaakt en sluiten daardoor naadloos aan op de unieke uitstraling van jouw bedrijf. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de meest unieke en doelgerichte doosletters. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Wat zijn doosletters?

Doosletters, ook wel boxletters genoemd, zijn driedimensionale letters die worden gebruikt als reclame. Iedereen kent de grote letters op bedrijfspanden van bijvoorbeeld Heineken wel. Het is dé manier om jouw pand te laten opvallen en de aandacht te trekken van jouw klanten. Je kunt er ook voor kiezen om de letters te laten verlichten door LED. Het gebruik van doosletters als reclame straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Je valt beter op en trekt meer nieuwe klanten aan.

Materiaal van doosletters

Bij 3TAC kun je de doosletters op maat laten maken. Dit is mogelijk in iedere vorm, grootte of kleur. Daarnaast heb je verschillende mogelijkheden op het gebied van materialen. Zo kun je kiezen voor doosletters gemaakt van aluminium, kunststof, RVS, koper.. Jij bedenkt het en wij voeren het uit!

Er zijn drie soorten doosletters waar je uit kunt kiezen. Onverlichte, direct verlichte of indirect verlichte varianten. Zegt dit je nog niet zoveel? Dan leggen we het eerst even voor je uit.

Onverlichte doosletters

In de basis zijn doosletters onverlicht. Je ziet dit type vaak op gevels. Het zijn grote driedimensionale letters die goed opvallen. Van veraf zijn de letters al heel goed zichtbaar en herkenbaar.

Direct verlichte doosletters

Een andere variant is directe verlichting. Dit wordt ook wel front lit genoemd. Dit type doosletters dankt de naam doordat het licht naar voren schijnt. Deze variant zorgt voor heldere en opvallende letters.

Doosletters met indirecte verlichting

Tenslotte heb je ook nog indirect verlichte doosletters. Deze vorm van verlichting wordt ook wel back lit genoemd. Bij dit type schijnt het licht niet naar voren, maar juist naar achteren. Hierdoor krijg je een halo-effect rondom de letters. Deze variant wordt vaak gekozen wanneer men een chique of luxe uitstraling wil uitdragen.

Welke soorten doosletters zijn er?

Doosletters LED Verlichting
Doosletters Autoschade Helmond
Gevelreclame Gartner
doosletters-1

Wat zijn de voordelen van het gebruik van doosletters?

Wanneer je kiest voor doosletters om je bedrijf op te laten vallen, dan zitten hier een aantal mooie voordelen aan vast. We zetten ze voor je op een rij.

1. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

Doosletters zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kun je de letters bijvoorbeeld buiten inzetten als gevelreclame of binnen als bewegwijzering.

2. Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij maken gebruik van de nieuwste innovatieve- en duurzame technologieën. Doosletters met LED verlichting zijn 90% zuiniger dan een normale gloeilamp en gaan jarenlang mee. Doordat LED verlichting daarnaast geen kwik bevat is het ook vrij eenvoudig te recyclen.

3. Vallen enorm op

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het ontwerp van je doosletter werkelijkheid maken. Met of zonder verlichting: deze vorm van reclame valt altijd op.

4. Makkelijk in onderhoud

Een ander mooi voordeel van doosletters, is dat deze heel makkelijk schoon te maken zijn. Meer dan een doekje en wat water heb je niet nodig.

De prijs voor het laten maken van doosletters kan sterk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het formaat, het ontwerp, de gebruikte materialen en of je wel of niet kiest voor verlichting mee. Ook eventuele montage- en installatiekosten spelen mee in de prijs. Daarom is het lastig om een exacte prijs te geven zonder meer informatie over de specifieke wensen en eisen te hebben. Vraag voor een exacte prijsopgave dan ook een offerte aan bij 3TAC en wij berekenen de prijs voor je.

Wat is de prijs van doosletters?

PROJECTEN

Bekijk hier al onze doosletter projecten

Nido Student

Gevelreclame bij de ingang, en in de hoogte…

Waarom kiezen voor doosletters van 3TAC?

Wij zien het maken van doosletters als een echt ambacht en beseffen dat elk bedrijf weer anders is. Onze projecten zijn dan ook altijd maatwerk en uniek samengesteld voor jouw onderneming. Heb je een ingewikkelde klus? Daar gaat ons hart direct sneller van slaan. Wij denken graag na over specialistisch maatwerk, spoedklussen en verlichte of onverlichte doosletters. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Wil jij ook opvallen met doosletters? Neem dan contact op!
Bel voor advies