Bewegwijzering

De weg vinden in je eigen pand kun je waarschijnlijk met je ogen dicht. Je weet de knop van de lamp net zo makkelijk te vinden als de WC deur of het koffiezetapparaat. Dat is natuurlijk erg handig en gemakkelijk. Maar kunnen jouw klanten dat ook? Als dat niet zo is, is bewegwijzering dé oplossing.

Hoe staat het er voor met de bewegwijzering in je pand of kantoor?

Als een klant voor het eerst in jouw gebouw komt zit hij of zij onbewust met vragen: ‘Waar kan ik parkeren?’ ‘Waar kan ik iemand aanspreken?’ ‘Ik moet naar de WC maar waar kan dat?’ Om ervoor te zorgen dat de ter plekke onbekende persoon gemakkelijk zijn doel bereikt is het een goed idee om de bewegwijzering borden goed te organiseren. Op die manier neem je vragen weg en geef je jouw bedrijf een ordelijke en overzichtelijke uitstraling.

Welke soorten bewegwijzering zijn er?

Alles is mogelijk! Van verwijs- en bestemmingsborden op het buitenterrein tot kamerborden en vluchtwegplattegronden. Maar we leveren ook entreezuilen, welkomstborden (eventueel voorzien van een digitaal LED scherm), liftborden en verdiepingsborden. Maar wacht even.. het maken van zuilen of borden is niet onze enige dienst. Wij geven ook bewegwijzering advies. 3TAC is gespecialiseerd in het uitdenken, vervaardigen en monteren van op maat gemaakte bewegwijzeringssystemen, ook wel wayfinding genoemd.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze bewegwijzering projecten

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Waarom bewegwijzering van 3TAC?

3TAC is al 30 jaar expert in het ontwerpen en uitwerken van bewegwijzering. Met onze kennis en ervaring is geen project voor ons te gek. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We dagen onszelf uit en bedenken creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche. Bij 3TAC hebben we alle kennis onder één dak en zullen dus nooit iets uitbesteden.
Bel voor advies