Bestickering

Met bestickering kan je snel en effectief jouw reclameboodschap of bedrijfsinformatie overbrengen. Het is een makkelijke, maar efficiënte manier om jouw bedrijf te laten opvallen. Bij 3TAC kunnen wij de bestickering van jouw bedrijf regelen. Wij helpen graag met het bedenken van een idee en zorgen voor een uniek ontwerp. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wat is bestickering?

Bestickering, ook wel belettering genoemd, is het proces waarbij stickers en belettering worden gebruikt om reclame of een bepaalde boodschap over te brengen. Deze vorm van reclame wordt vaak gebruikt op of in gebouwen, op auto’s en op (etalage)ramen. Het is een snelle en simpele manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Daarnaast kan het ook weer snel veranderd of verwijderd worden.
Wanneer je ervoor kiest om bestickering te gebruiken als reclame, dan zijn er heel veel opties waar je uit kunt kiezen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. We zetten de meest voorkomende bestickering varianten voor je op een rij:

Gebouwen: bestickering vanbinnen en vanbuiten

Als je kiest voor bestickering van de buitenkant van een gebouw, dan kan je denken aan de naam van je bedrijf, je logo of een andere reclameboodschap. Bij bestickering binnen in een gebouw, kun je denken aan het decoreren van wanden, deuren of ramen.

Bestickering van ramen of etalages

Een andere veelvoorkomende vorm van bestickering is stickers op ramen of etalages. Dit kunnen bijvoorbeeld openingstijden zijn, maar ook specifieke seizoensgebonden reclame-uitingen. Of als er tijdelijk een actie is die je wilt delen met voorbijgangers en klanten. Je ziet bestickering op ramen en etalages bij veel bedrijven.

Auto of bus bestickeren

Tenslotte kan je er ook voor kiezen om een auto of bus te laten bestickeren. Hierdoor maak je op een simpele manier veel mensen voorzien van jouw logo of reclameboodschap. Het bestickeren van je auto of bus is dus de ideale manier om informatie te verspreiden.

Wat kan je allemaal laten bestickeren?

WC Reclame
Revit Gevelreclame
Bestickering Interieur

Hoe werkt bestickering?

Bestickering doen wij bij 3TAC met zelfklevende folie. Deze folie is van de hoogste kwaliteit. Hierdoor ben je jarenlang verzekerd van mooie, kwalitatieve bestickering op jouw pand. Zowel binnen als buiten! De folie wordt aangebracht op de plek waar jij dit wilt en je kunt deze met behulp van een heatgun ook zo weer verwijderen. De ideale manier van reclame maken!

Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor bestickering. Er zitten namelijk veel voordelen aan vast. Deze voordelen zijn:

1. Bestickering is snel aan te brengen

Wanneer de bestickering is gemaakt, kost het maar een paar minuten om deze te plakken. In een mum van tijd heb je zo een ruimte gepersonaliseerd. Als je dit vergelijkt met verven of behangen, dan ben je veel sneller klaar.

2. Het is heel eenvoudig weer te verwijderen

Je kunt de stickers heel gemakkelijk losmaken. Met een speciaal heteluchtpistool, ook wel heatgun genoemd, kun je de bestickering verwarmen om de lijm weer soepel te krijgen en te verwijderen zonder schade. Wil je dus tijdelijk reclame maken of een boodschap overbrengen? Dan is bestickering de perfecte manier.

3. Bestickering is een relatief goedkope manier van reclame maken

Het laten maken en plakken van bestickering is in vergelijking met andere vormen van reclame-uitingen erg goedkoop. Of je nu al een heel groot bedrijf bent of nog maar net bent begonnen: bestickering is geen hele grote aanschaf.

Wat zijn de voordelen van bestickering?

PROJECTEN

Bekijk hier al onze bestickering projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing

REV'IT

Gigantische gevelreclame op het pand langs de snelweg

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Waarom bestickeren door 3TAC?

3TAC is gespecialiseerd in het uitdenken, ontwerpen en aanbrengen van bestickering. Met 30 jaar ervaring kennen wij het reclamelandschap op onze duim. Hierdoor kunnen wij snel de gewenste kwaliteit leveren en gaan wij dan ook geen uitdaging uit de weg. Daarnaast staat duurzaamheid en innovatie bij ons hoog in het vaandel. Door de nieuwste technieken en innovaties te volgen, gaan wij zo groen mogelijk te werk. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!
Bel voor advies