Bewegwijzering

Professionele bewegwijzering zorgt voor een goede doorstroom in en rond je pand. Het is de ideale manier om duidelijkheid te geven aan je bezoekers en helder te communiceren. Uiteindelijk heeft bewegwijzering één belangrijk functioneel doel. Met goede bewegwijzering raken je klanten en andere bezoekers nooit meer de weg kwijt en komen ze eenvoudig op de plek van bestemming. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Wij kunnen je hier mee helpen!

Bewegwijzering voor kantoor en bedrijfspanden

Kantoren en bedrijfspanden kunnen soms een waar doolhof zijn. Bewegwijzering is het ideale middel om ervoor te zorgen dat bezoekers snel op de plek van bestemming komen.
Met totaalconcepten voor kantoren, bedrijfspanden en winkelcentra zorgen wij voor heldere communicatie met je bezoekers en geven we jouw bedrijf een ordelijke en overzichtelijke uitstraling.

Bewegwijzering advies voor binnen of buiten

Het is belangrijk voor klanten en bezoekers om meteen te zien waar ze naartoe moeten. Dit begint buiten, maar gaat verder als ze het pand binnen stappen. Zeker in het geval van grote gebouwen als ziekenhuizen, kantoorpanden en winkelcentra is goede bewegwijzering belangrijk. Waar kan je parkeren? Wat is de richting van de nooduitgang? Of op welke etage moet ik zijn? Allemaal vragen die je met bewegwijzering perfect kunt beantwoorden.

Pivotpark Bewegwijzering
PivotPark Bewegwijzering
Pivotpark Bewegwijzering

Welke soorten bewegwijzering zijn er?

De juiste soort bewegwijzering hangt af van wat je wilt communiceren aan je bezoekers. Zo heb je informatieve bewegwijzering, waarmee je klanten voorziet van informatie over het gebouw. Bijvoorbeeld openingstijden. Met verwijs- en bestemmingsborden zorg je dat je bezoekers eenvoudig naar de plek van bestemming kan navigeren. Bij 3TAC leveren we ook entreezuilen, welkomstborden (eventueel voorzien van een digitaal LED scherm), liftborden en verdiepingsborden. Benieuwd wat het beste voor jou kan werken? Wij geven advies en denken mee met het ontwerp van je bewegwijzering.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze bewegwijzering projecten

Pivot Park

Opvallende bewegwijzering op zonne-energie

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Bewegwijzering op maat door 3TAC

Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken, vervaardigen en monteren van op maat gemaakte bewegwijzeringssystemen, ook wel wayfinding genoemd. Wij doen dat op een innovatieve en duurzame manier. Hiermee dagen we onszelf uit en bedenken we creatieve oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk als aan het milieu. Dit maakt ons voorlopers in onze branche. Ons hechte team van vakspecialisten werkt dagelijks aan de mooiste projecten, waarbij techniek, kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel staat. Met 30 jaar ervaring draaien wij al even mee in deze business en we deinzen daarom ook nergens voor terug.
Bel voor advies