3TAC Logo

Direct contact?

Bewegwijzering maakt jouw bedrijf overzichtelijk

De weg vinden in je eigen pand kun je waarschijnlijk met je ogen dicht. Je weet de knop van de lamp net zo makkelijk te vinden als de WC deur of het koffiezetapparaat. Dat is natuurlijk erg handig en gemakkelijk. Maar kunnen jouw klanten dat ook? Als dat niet zo is, is bewegwijzering dé oplossing.

Je bent er bijna! Alleen nog je contactgegevens en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Waarom bewegwijzering?

Als een klant voor het eerst in jouw gebouw komt zit hij of zij onbewust met vragen: ‘Waar kan ik parkeren?’ ‘Waar kan ik iemand aanspreken?’ ‘Ik moet naar de WC maar waar kan dat?’ Om ervoor te zorgen dat de ter plekke onbekende persoon gemakkelijk zijn doel bereikt is het een goed idee om de bewegwijzering borden goed te organiseren. Op die manier neem je vragen weg en geef je jouw bedrijf een ordelijke en overzichtelijke uitstraling.

bewegwijzering herndriks
Voor de bezoekers van Hendriks SGR is het duidelijk waar ze kunnen parkeren.

Bewegwijzeringsborden

Verlicht of toch zonder verlichting? Rond of vierkant? Een bewegwijzeringsbord kan veel verschillende vormen en maten hebben. Wij vinden het vooral belangrijk dat de wayfinding, zoals bewegwijzering ook vaak wordt genoemd, aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in bewegwijzering op maat. Eens sparren over het ideale ontwerp? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Drie redenen om te gaan voor bewegwijzering:

bewegwijzering toilet -2
Creatieve bewegwijzering op de WC

Deze klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen?

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om aan het begin van een mooi project te staan, terwijl je niet precies weet waar je naartoe gaat. Wij bieden een full service traject waarbij we je van A tot Z ondersteunen op elk vlak. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk.

Dat is een goede vraag. Lichtreclame is er in alle soorten en maten. Daarom hangt de prijs volledig af van jouw wensen. Een traject begint bij ons altijd met een vrijblijvend gesprek waarin wij je het hemd van het lijf zullen vragen. Aan de hand van jouw antwoorden maken wij een offerte op maat. Ben je benieuwd naar de kosten van jouw idee? Schroom dan niet om je gegevens achter te laten of geef ons een belletje.

Ik hoor je denken: ‘dat gaat me vast veel stroom en onderhoud kosten’. Laat me je geruststellen. Over het algemeen zijn alle lichtreclame varianten erg duurzaam. Zo is LED verlichting 90% zuiniger dan een normale gloeilamp en ze gaat jarenlang mee. Wanneer je een LED scherm gebruikt als reclamebord kun je deze blijven aanpassen naar wens en inspelen op de orde van de dag. Zo bespaar je erg veel papier en geld op het drukken van folders.

Interesse in lichtreclame van 3TAC?

Help ons op weg en vertel ons in het kort je wensen. We zo snel mogelijk bij je terug voor een uitgebreid adviesgesprek.

Contact Opnemen Met 3TAC - Floor
Bel voor advies