Bestickering

Wil jij opvallen met jouw bedrijf en moeiteloos de aandacht trekken? Dan is het een slim om jouw pand te bestickeren. Bestickering is een effectieve en snelle manier om jouw logo of een boodschap te communiceren.

Bereik meer klanten en omzet met bestickering

Meer klanten bereiken. Wie wil dat nou niet? Door jouw pand of kantoor te bestickeren valt jouw bedrijf moeiteloos meer op. Daarnaast is het verwijderen van bestickering ook erg eenvoudig. Ideaal voor tijdelijke acties of voor wanneer je geen schade aan je pand wil aanbrengen. Ook in jouw interieur kan bestickering een groot verschil maken. Wat denk je van een hele muur bestickeren met een prachtige foto? Een echte eyecatcher. Je kan jouw creativiteit helemaal tot zijn recht laten komen want de mogelijkheden zijn eindeloos.
WC Reclame
Revit Gevelreclame
Bestickering Interieur

Laat zo’n bestickering niet los?

Onze bestickering folie is van de hoogste kwaliteit. Daarom kun je jarenlang genieten van de bestickering op jouw pand. Zowel binnen als buiten. Wanneer jij het wil kun je de stickers losmaken. Met een speciaal heteluchtpistool, ook wel heatgun genoemd, kun je de stickers verwarmen om de lijm weer soepel te krijgen en te verwijderen zonder schade.

PROJECTEN

Bekijk hier al onze bestickering projecten

Intellectual Heritage

‘Het project van de eeuw’ – Ontwerp bedacht en ontworpen door kunstenaar Maarten Baas

The Gym Society

Gevelreclame en bijzondere interieur signing

REV'IT

Gigantische gevelreclame op het pand langs de snelweg

Hendriks SGR

Totaalproject van binnen en van buiten aangepakt

Waarom een reclamebord van 3TAC?

3TAC is gespecialiseerd in het uitdenken, ontwerpen en aanbrengen van bestickering. Met 30 jaar ervaring voorzien wij probleem tijdig en gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij kennen het reclamelandschap op onze duim en kunnen daarom ook snel de gewenste kwaliteit leveren. Daarnaast staat duurzaamheid en innovatie bij ons hoog in het vaandel. Door de laatste technieken en innovaties gaan wij zo groen mogelijk te werk. Hierdoor zijn wij voorlopers in onze branche.
Bel voor advies