Bedankt!!

We hebben je aanvraag in goede orde ontvangen. Je ontvangt onze whitepaper in je mailbox. 

In de tussentijd ...

Heb je onze GRATIS ebook al gedownload?

Wat onze tevreden klanten zeggen

Vanwege een verhuizing hadden wij, Hendriks SGR, nieuwe signing op het pand nodig en verdere bewegingwijzering zowel binnen al buiten het pand. We hebben voor 3TAC gekozen mede omdat zij dezelfde filosofie hebben als onze organisatie en duurzaam ondernemen heel belangrijk vinden. Maar ze hebben ons ook absoluut verrast met hun meedenken, maatwerk en advies. Niet alleen technisch maar ook creatief. We hadden zelf al een mooi pand neergezet maar de hele signing is nu de kers op de taart en maakt het helemaal af!
Ella Rietbergen
Ella Rietbergen
Marketingcommunicatie
Bij Pivot Park werken we hard om een duurzame werkomgeving te realiseren voor onze community leden, uiteraard past in dat plaatje ook een campus die op een duurzame manier wordt uitgelicht maar nog steeds functionele doeleinden heeft. We zijn heel blij dat 3TAC de juiste oplossingen heeft aangedragen die bijdragen aan onze ambitie
Charlotte Landesbergen
Charlotte Landesbergen
Marketing en communicatiemanager
Ter ere van het 100-jarig bestaan van Hendriks Bouw en Ontwikkeling is er een nieuw logo ontwikkeld en 3TAC heeft dit op de gevel geplaatst. Bijzonder is dat het zowel naar voren als naar achter uitlicht. Voor dit pand heeft 3TAC alle (buiten)signing gedaan. Verder was de offerte duidelijk en hebben wij goed advies ontvangen. Onze wensen zijn goed doorvertaald naar het eindresultaat.
Geke Cornelissen
Geke Cornelissen
Medewerker Communicatie
Bel voor advies